Mehir Vakfı’ndan Depremzede gençlere evlilik yardımı!

Mehir Vakfı 100 depremzede gencin çeyiz yardımı için başlatmış olduğu yardım kampanyasını nihayete erdirerek Kahramanmaraş'ta 100 depremzede çiftin izdivacına katkı sunacak.

Ekleme: 13.05.2024 17:28:03 / Güncelleme: 13.05.2024 17:30:27 / Güncel
Destek için 

28 yıldır faaliyetlerini yürüten Mehir Vakfı, 100 depremzede gencin çeyiz yardımı için başlatmış olduğu yardım kampanyasını nihayete erdirerek Kahramanmaraş'ta 100 depremzede çiftin izdivacına katkı sunacak.

Konuya dair açıklamalarda bulunan Mehir Vakfı Konya İl Temsilcisi Abdullah Şafak, Kahramanmaraş’ta yapılacak düğünün hazırlıkları hakkında şu bilgileri aktardı:

"Kahramanmaraş'ta evlenmelerine katkıda bulunmak üzere başlattığımız '100 Çifte Çeyiz Yardımı' organizasyonuna, bugüne kadar 320 ihtiyaç sahibi genç çift başvuruda bulundu. Kahramanmaraş Müftülüğü ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içinde kurulan komisyonda, kriterleri en uygun olan 100 çifti belirlendiğimizi belirtebilirim. Biz de Konya'dan kendilerine hazırladığımız çeyiz hediyelerini nasip olursa 18 Mayıs Cumartesi günü 8 tırlık konvoy halinde Kahramanmaraş'a uğurlayacağız.

Mayıs ayının 24'ünde de Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin ve Valiliğinin katkılarıyla düğün organizasyonunu toplu nikah töreni şeklinde gerçekleştireceğiz.

Başta Konyalı olmak üzere ülkemizin dört bir yanından hem nakdi hem ayni yardımda bulunan bütün hayırseverlerimize müteşekkiriz, Allah razı olsun. Biz de Mehir Vakfı olarak koordine ettiğimiz yardımları ilgililere ulaştırmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz.

Bu güzel organizasyonun paydaşları olan Konya İl Müftülüğümüze, Mehir Aile Derneğine, Kahramanmaraş İl müftülüğüne, Kahramanmaraş Valiliğine ayrıca teşekkür ediyorum."