Yapıcıoğlu Filistin mitingi için Davutoğlu ile de mutabık kaldı

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Meclis'teki Grup Odası'nda Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Ekleme: 10.10.2023 15:40:05 / Güncelleme: 10.10.2023 15:54:25 / Güncel / Ankara Haberleri
Destek için 

İşgalci siyonistlerin Filistin'de gerçekleştirdiği katliamlara karşı "birlikte hareket etme" konusunda siyasi partiler arasında görüşmelerini sürdüren HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile görüşmesinin ardından Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret etti.

TBMM'deki Grup Odası'nda iki lider arasında gerçekleşen görüşmenin ardından kameralara kısa bir bilgilendirmede bulunan Yapıcıoğlu, Davutoğlu'na; Saadet Partisi ile pazar günü İstanbul'da yapacakları ortak miting konusunda vardıkları mutabakatı aktardığını söyledi.

Birlikte hareket etme konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını kaydeden Yapıcıoğlu, İstanbul'da gerçekleştirilecek olan mitingde birlikte hareket etme konusunda Davutoğlu ile de mutabık kaldıklarını belirtti.

Yapıcıoğlu, "Saadet Partisi Genel Merkezi'nden sonra Meclis'teki Grup Odası'nda Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın Davutoğlu ile bir araya geldik. Mevzu yine Filistin idi. 'Filistinli kardeşlerimiz için, oradaki vahim durum için birlikte ne yapabiliriz' bunu müzakere ettik. Temel Bey ile görüşmemizde varmış olduğumuz mutabakatı aktardık. İnşallah pazar günü İstanbul'da gerçekleştirilecek olan mitingde birlikte hareket etme konusunda burada Sayın Davutoğlu ile de mutabık kaldık. Bundan sonra da görüşmelerimiz, istişarelerimiz devam edecek. Mescid-i Aksa için, orada zulüm altındaki kardeşlerimiz için elimizden ne geliyorsa yapacağız inşallah." ifadelerini kullandı.

(İLKHA)



İlgili Haberler