TÜBİTAK pesonel alımı yapacak! KPSS şartı yok işte ayrıntılar...

TÜBİTAK'ın yayımladığı alım ilanında bünyesine KPSS şartsız personel alımı yapacağını duyurdu. Peki başvuru için aranan şartlar nelerdir? Başvurular ne zaman? İşte tüm ayrıntılar...

Ekleme: 04.10.2023 10:34:48 / Güncelleme: 04.10.2023 10:34:48 / Güncel
Destek için 
 
TÜBİTAK'ın personel alımına dair ilamı yayımlandı. Bugün yayımlanan alım ilanında TÜBİTAK bünyesine farklı kadrolarda KPSS şartı olmadan personel alımının yapılacağı açıklandı. Başvurular nereye yapacak? Başvuru şartları neler? İşte tüm ayrıntılar...
 
TÜBİTAK Kaç Alım Yapıacak?
  • 1 İşyeri Hekimi
  • 2 Teknik ve Destek Personeli (İş Güvenliği Uzmanı)

Başvurular Nereye Yapılacak?

Başvurular TÜBİTAK Genel Sekreter Yardımcılığı Gebze Bünyesine yapılacağı açıklandı.

Başvuru için aranan şartlar nelerdir?

TÜBİTAK personel alımı başvurusu için genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. KPSS şartının aranmadığı alımda personellerin mesleki tecrübe şartlarını sağlıyor olmaları gerekliyor.

İşyeri Hekimi Alımı Şartları:

Tıp Fakültesi mezunu olmak ve Devlet Hizmet Yükümlülüğünü tamamlamış ve 2 yıl işyeri hekimi olarak çalışmış olmak (Adaylardan tecrübelerine ilişkin İSG Katip Sözleşmesi talep edilecektir)

Teknik ve Destek Personeli (İş Güvenliği Uzmanı) Alımı Şartları:

Mühendislik bölümleri, Teknik Eğitim Fakültesi bölümleri, Fizik, Kimya, Biyoloji veya İş Sağlığı ve Güvenliği Programı bölümlerinden herhangi birini bitirmiş olmak ve İş sağlığı ve güvenliği alanında en az 3 (üç) yıl mesleki tecrübe sahibi olmak (Adaylardan tecrübelerine ilişkin İSG Katip Sözleşmesi talep edilecektir).

Başvurular ne Zaman Yapılacak?

TBaşvurular sadece TÜBİTAK resmi İnternet adresi üzerinden yapılacak.

İLANIN TAM METNİ: