Gaziantep Plastik Ayakkabıcılar Kooperatifi Başkanlığına yeniden Murat Gün seçildi

Gaziantep Plastik Ayakkabıcılar Poliüretan Terlikçiler ve Yan Sanayicileri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Genel Kurulu, üyelerin yoğun katılımı özel bir restoranda gerçekleştirildi.

Ekleme: 29.09.2023 16:40:30 / Güncelleme: 29.09.2023 16:40:30 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Murat Gün ve Yönetim Kurulu Üyeleri yeniden seçilerek güven tazeledi.

Genel Kurul, İdris Kadak'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Kur'an tilavetinin ardından başlayan Genel Kurulda; 2022-2023 gelir-gider bilançosu ve 2024 yılı tahmini bütçesi oy birliği ile kabul edildi.

Divan Başkanlığını Gaziantep Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (GESOB) Başkanı İsmet Özcan, Divan Üyeliğini Gaziantep Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Emin İnce ve Divan Kâtipliğini ise Ayakkabıcılar ve Yan Sanayiciler Derneği Başkanı Abdülkadir Güven'in yaptığı Genel Kurulda, mevcut Başkan Murat Gün ve Yönetim Kurulu Üyeleri, oy birliği ile yeniden başkanlığa seçildi.

Genel Kurul'da bir konuşma yapan Gaziantep Plastik Ayakkabıcılar Poliüretan Terlikçiler ve Yan Sanayicileri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatif Başkanı Murat Gün, 226 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek Poliüretan Terlikçiler ve Yan Sanayicileri Küçük Sanayi Sitesi hakkında bilgilendirme yaptı.

Gün, "Bugün 2014 yılında 10 kişi olarak kurduğumuz kooperatifimizin büyük bir aileye dönüşmesinin mutluluğu yaşıyoruz. 10 kişi ile başlayan kooperatifleşme yolculuğumuz bugün 200'ün üzerinde olan üye sayımızla devam ediyor. Bu sayının her geçen gün giderek daha da artması esnafımızın kooperatife olan güvenini pekiştiriyor. Bugün bir kez daha kooperatifimizin genel kurulunu yaparak esnafımızın bizlere olan güvenini yaşıyoruz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)