İpekyolu Belediyesi kurs kayıtları başlıyor

İpekyolu Belediyesi'nin farklı merkezlerde hizmete açtığı mesleki ve sanat kursları bu yıl da kaldığı yerden devam ediyor. 

Ekleme: 27.09.2023 17:15:05 / Güncelleme: 27.09.2023 17:16:08 / Güncel / Van Haberleri
Destek için 

İpekyolu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün katkıları ve İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen sanat ve mesleki eğitim kursları ücretsiz olarak verilmeye devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Erçek Yaşam Merkezi, Berivan Kültür ve Sanat Merkezi, Atatürk Sanat Galerisi’ndeki kurslar çeşitli branşlarla hizmet vermeyi sürdürüyor.

Erçek Yaşam Merkezinde; resim, kuaförlük, kreş, el sanatları, okuma yazma, Kur'an-ı Kerim, bağlama, bilgisayar ve gitar kursları verilirken, Berivan Kültür ve Sanat Merkezinde; ahşap yakma, resim, İngilizce, ebru sanatı, bilgisayar, keman, erbane, geri dönüşüm, Kur'an-ı Kerim, karakalem, ilk yardım, tiyatro, piyano, gitar, bağlama ve okuma yazma kursları veriliyor. Atatürk Sanat Galerisi'nde de resim ve tiyatro branşlarında kurslar yer alıyor. 

Kurslardan faydalanmak isteyen vatandaşlar 2 Ekim-13 Ekim tarihleri arasında kurs merkezlerine ve belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne giderek kimlik fotokopisi ile şahsen kayıt yaptırabilirler. (İLKHA)