Kudüs şehidi Saklanan'ın kardeşi: Bir yandan mutluyum bir yandan da hüzünlüyüm

Siyonist işgal rejimi tarafından Kudüs'te şehid edilen Türkiye vatandaşı Hasan Saklanan'ın kardeşi Ramazan Saklanan, ağabeyinin gezi amacıyla gittiği Kudüs'te şehid olduğunu söyledi.

Ekleme: 01.05.2024 18:11:31 / Güncelleme: 01.05.2024 18:11:31 / Güncel
Destek için 

Şanlıurfalı olan ve Haliliye ilçesine bağlı Kepez Kırsal Mahallesinde resmi olarak imamlık yapan 34 yaşındaki Hasan Saklanan, dört çocuk babasıydı.

Gazze'deki katliam ve soykırıma karşı işgal askerlerine dün Kudüs'te bıçaklı eylem düzenleyen şehid Saklanan, siyonist işgal rejimi tarafından şehid edilmişti.

siyonist işgal rejimi tarafından Kudüs'te şehid edilen Türkiye vatandaşı Hasan Saklanan için bugün Şanlıurfa'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Gıyabi cenaze namazı için Şanlıurfalılar Eyüp Peygamber Camii'ne akın etti.

Şehid Hasan Saklanan için Eyüp Peygamber Camii karşısındaki Taziye evleri bölgesinde bulunan Bihemi Taziye evinde taziye kabul edilmeye başlandı.

Şehid Saklanan'ın kardeşi Ramazan Saklanan, ağabeyinin gıyabi cenaze namazı sonrası duygu ve düşüncelerini paylaştı.

"Onun amacı cihat edip savaşmakmış"

Saklanan, ağabeyinin gezi amacıyla gittiği Kudüs'te şehid edildiğini belirterek "Anneme hoca arkadaşlarıyla gezi için gideceğini söylemişti. Hoca arkadaşları gezi amacıyla gitmiş. Onun amacı cihat edip savaşmakmış. Niyeti bu şekildeymiş. Arkadaşlarının bundan haberi yokmuş. Amacı gezi niyetiyle gidip cihat etmekmiş. Allah'ın izniyle amacına da ulaştı inşallah. Allah şehadetini kabul etsin. Bir yandan mutluyum bir yandan da hüzünlüyüm." dedi.

Etiketler: