HÜDA PAR Mersin Milletvekili Dinç Kırıkkale'de esnaf ziyaretinde bulundu

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Kırıkkale'de esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Ekleme: 22.09.2023 14:10:09 / Güncelleme: 22.09.2023 14:14:54 / Güncel / Kırıkkale Haberleri
Destek için 

HÜDA PAR Mersin Milletvekili Dinç, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını birinci ağızdan dinlemek ve bu sorunlara çözüm bulma maksadıyla Kırıkkale'de esnaf ziyaretinde bulundu.

HÜDA PAR Kırıkkale İl Başkanı Mehmet Emin Çelik ve beraberindeki heyetle birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunan Dinç, farklı meslek gruplarının yer aldığı esnafı ziyaret ederek onların sıkıntılarını, sorunlarını ve taleplerini dinledi.

İş yerlerini tek tek gezerek esnafa bol kazanç ve kolaylıklar dileyen Dinç, esnafın beklenti ve taleplerini dinleyerek onlarla sohbet etti.

Esnafın sorun ve taleplerini not aldıran Dinç, esnafın sorun ve sıkıntılarına çözüm üreteceklerini belirti.

Dinç, "Kırıkkale'deki esnafı ziyaret ettik. Genel olarak esnafın piyasadaki istikrarsızlıktan şikâyet ettiğini gördük. Özellikle ilaç konusunda sıkıntılar var. İlaçla ilgili ülke genelinde sıkıntılar var. Antibiyotik, göz ilaçları, tansiyon ilaçları ve özellikle tedavide önemli rol olan çoğu ilaç piyasada yok. Bununla birlikte vatandaşların şikâyet ettiği diğer bir konu akaryakıt fiyatları. Kırıkkale'de, vatandaşlarımız tarafından HÜDA PAR'ın çalışmaları ve gayretinin hoş karşılandığını gördük. Halk tarafından karşılık görüyor.  HÜDA PAR olarak yaptığımız bu çalışmalar sayesinde halkın zihninde olan yanlış algıların düzeldiğini görmekteyiz." dedi. (İLKHA)

İlgili Galeriler