Batı Şeria'da 24 saatte 25 direniş eylemi gerçekleştirildi

Filistinli direnişçiler Batı Şeria ve Kudüs'te işgalci siyonistlere ve işgalci Yahudi yerleşimcilere karşı 24 saatte 25 direniş eylemi gerçekleştirdi.

Ekleme: 16.09.2023 11:25:04 / Güncelleme: 16.09.2023 11:27:47 / Güncel
Destek için 

Filistin Bilgi Merkezi tarafından hazırlanan raporda patlayıcı ve molotof kokteylinin atıldığı, işgalci Yahudi yerleşimcilere karşılık verildiği, 3 aracın tahrip edildiği ve ateş açma taş atmanın olduğu 25 eylemin gerçekleştiği belirtildi.

Nablus'ta işgalci siyonistlere ve işgalci yerleşimcilere taş atma eylemi düzenleyen direnişçiler, Nablus'un kuzeyinde işgalci yerleşimcilere karşılık vererek araçlarını imha etme ve işgalci siyonistlere taş atma eylemi düzenledi.

Kudüs'te bulunan bulunan bir işgal yerleşim bölgesine molotof kokteyli atan direnişçiler, Beytüllahim ve Eriha'da işgalci siyonistlere taş atma eylemi gerçekleştirdi.

Hebron'da işgalci siyonistlere karşı patlayıcı madde kullanan direnişçiler, El-Halil'de taş ve molotof kokteyli ile işgalci siyonistlere karşılık verdi.

Kudüs'te patlayıcı madde kullanan direnişçiler, işgalci siyonistlere karşı Batı Şeria'da böl bölgede taş atma eylemi gerçekleştirdi. (İLKHA)