Batı Şeria'da 24 saatte 17 direniş eylemi gerçekleştirildi

Filistinli direnişçiler, Batı Şeria'da işgalci siyonistlere ve işgalci Yahudi yerleşimcilere yönelik 24 saatte 17 direniş eylemi gerçekleştirdi.

Ekleme: 11.09.2023 10:25:05 / Güncelleme: 11.09.2023 10:28:20 / Güncel
Destek için 

Filistin Bilgi Merkezi, Filistinli direnişçiler tarafından 24 saatte işgalci siyonistlere ve Yahudi işgalci yerleşimcilere yönelik yapılan eylemler ile ilgili bir rapor yayımladı.

Raporda, raporun hazırlanmaya başlamasından önceki 24 saate tekabül eden raporda 7'si roket fırlatma 4'ü silahlı saldırı, 4'ü molotof kokteyli 2'si de askeri tesisin yakılmasını barındıran 17 direniş eylemi gerçekleştirildiği belirtildi.

Direnişçiler, işgal altındaki Kudüs kentinde Mescid-i Aksa'nın kapılarından biri olan Babül Meclis yakınlarında işgalci siyonistlere taş atma eyleminde bulundu.

Direnişçilerin gerçekleştirdiği diğer eylemler şunlardır:

"Cenin'de bulunan bir kampa ağır silahlarla saldıran işgalcilere karşılık verilmekle beraber işgal yerleşim bölgesine füze atıldı.

Nablus'ta bulunan bir işgal yerleşim bölgesine yapılan silahlı eylemin yanı sıra Kalkilya'da işgalci siyonistlere molotof kokteyli ve taş atma eylemi düzenlendiği esnada Eriha'da işgalci siyonistlere ateş açıldı.

Beytüllahim'deki bir işgal yerleşim bölgesine ateş açılırken El-Halil'de işgalci siyonistlerin askeri araçlarına molotof kokteyli atılırken işgal askeri bölgeleri yakıldı.

El-Halil kentinde bulunan başka bir kampta da işgalci siyonistlere molotof kokteyli atıldı, işgalci siyonistlere ait askeri yerler yakıldı." (İLKHA)