Batı Şeria ve Kudüs'te 24 saatte 28 eylem gerçekleştirildi

Filistinli direnişçiler Batı Şeria ve Kudüs'te 24 saat içinde işgalci siyonistlere ve Yahudi yerleşimcilere yönelik 28 eylem gerçekleştirdi.

Ekleme: 09.09.2023 12:15:03 / Güncelleme: 09.09.2023 12:15:50 / Güncel
Destek için 

Filistin Bilgi Merkezi Batı Şeria ve Kudüs'te Filistinli direnişçiler tarafından 24 saatte düzenlenen operasyonlar ile ilgili rapor hazırladı.

Patlayıcı atma, havai fişek atma, silahlı, Molotof kokteyli gibi eylemlerin de yer aldığı raporda işgalci Yahudi yerleşimcilerle yüzleşme ve araçlarının imha edilmesiyle beraber 17 ayrı noktada işgalci siyonistlerle karşı eylem düzenlendi.

Cenin'de bulunan bir işgal kontrol noktasına ateş açan direnişçiler, kentte bulunan bir işgal yerleşim yerini hedef alırken Nablus'ta bir işgal yerleşim yerine patlayıcı attı, El-Halil'de işgalci siyonistlere patlayıcı madde ve Molotof kokteyli attı.

Nablus ve Eriha'da işgalci yerleşimcilerin saldırısına karşılık veren direnişçiler, Yahudi işgalci yerleşimcilerin araçlarını imha etti.

Kudüs, Ramallah, Cenin, Kalkilya, Nablus, Tulkarem, Eriha ve El-Halil bölgelerinde 17 noktada işgalci yerleşimcilere eylemler düzenlendi. (İLKHA)