Kızıltepe Hububat Merkezinde döviz ve kuyumculuk yeri açıldı

Mardin Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezi sosyal donatı alanında kuyumculuk yeri açıldı.

Ekleme: 22.08.2023 16:05:05 / Güncelleme: 22.08.2023 16:08:35 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için 

Kuyumcu esnafı tarafından açılan Döviz ve Kuyumculuk Yeri Hububat Merkezi Başkanı Mehmet Şerif Öter, Kızıltepe kuyumcular dernek başkanı Mehmet Veysi Güç ve davetli grubun katılımıyla açılışı geçekleşti.

Açılışta konuşma yapan Kızıltepe Hububat Merkezi ve Mardin toplumsal dayanışma federasyonu Başkanı Mehmet Şerif Öter, “Kızıltepe Hububat merkezi bölge ticaretinin kalbidir. Çiftçilerimizin, sanayicilerimizin, nakliye sektörümüzün ve tarımla direkt ve dolaylı irtibatı olan herkesin uğradığı bir alandır." ifadeleri kullandı.

Hububat merkezinde insanların, çiftçilerin her türlü ihtiyaçlarını karşılamak içi uğraş verdiklerini belirten Öter, "Zahireciler olarak hububat merkezimizin alt yapısını, donanımını buna göre tasarladık. Buraya gelen insanlarımızın her türlü ihtiyacını çok kolay temin edebilmesi için yeni yapılar inşa ediyoruz. Hububat merkezindeki eksikliklerinden biri olan kuyumculuk ve döviz alım satım yerinin açılışını bugün gerçekleştirdik. Başta bütün kuyumcu esnaflarımıza, çiftçilerimize ve herkese hayırlı olsun.” şeklinde konuştu. (İLKHA)