Ağrı Valisi Mustafa Koç görevine başladı

Son yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ağrı Valisi olarak atanan Vali Mustafa Koç, Ağrı'daki görevine başladı.

Ekleme: 18.08.2023 19:05:04 / Güncelleme: 18.08.2023 19:08:52 / Güncel / Ağrı Haberleri
Destek için 

Vali Koç, Ağrı Valiliği önünde düzenlenen programın ardından beraberindeki heyetle birlikte kentteki şehitliği ziyaret etti.

Ziyarette yapılan duaların ardından Valilik makamına geri dönen Vali Koç burada bulunan gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Niğde Valisi iken Ağrı Valiliği'ne atanan Koç, "Ağrı, benim yabancı olduğum bir yer değil. Ben 2005-2007 yılları arasında Diyadin Kaymakamlığı, daha sonrasında da 2008-2010 yılları arasında da Eleşkirt Kaymakamlığı yaptım. Hayatımın güzel 4 yılını Ağrı'da geçirdim. Dolayısıyla Ağrı hem bildiğim yer hem de bana hayatımda güzellikleri yaşatan bir yer. Böylesine bir ile tekrardan vali olarak atandığımdan dolayı onurluyum, bahtiyarım. Ama bu onurlu görevin bize yüklediği sorumluluğun da bilincindeyiz." ifadelerini kullandı.

Her zaman halkın hizmetinde olacaklarına vurgu yapan Vali Koç, "Özelde Ağrılı hemşerilerimiz için gece gündüz mesai mefhumu gözetmeden var gücümüzle çalışacağız. Niyetimiz bu. Tabi bunu yaparken de bizim en büyük gücümüz birliğimiz ve beraberliğimiz olacak. Allah birliğimizi ve beraberliğimiz bozmasın. Biz burada görev yaptığımız süre içerisinde bütün sivil toplum kuruluşlarımız, siyasi partilerimiz, yönetim paydaşlarımız ile hep birlikte bu şehrimize en iyisini yapmak için çalışacağız." şeklinde konuştu. (İLKHA)