Milletvekili Ramanlı: Halkımızın her zaman yanında olmaya çalışıyoruz

Mahalle buluşmaları kapsamında İkiztepe (Girbereşik) Mahallesi'ni ziyaret eden Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, her zaman halkın yanında olmaya çalıştıklarını söyledi.

Ekleme: 18.08.2023 11:30:05 / Güncelleme: 18.08.2023 11:33:58 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için 

Batman'da ziyaret ve programlarına devam eden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, beraberinde HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin ve partililerden oluşan bir heyetle İkiztepe Mahallesi'ni ziyaret etti.

İkiztepe Mahallesi Taziye Evi'nde halkla buluşan Batman Milletvekili Ramanlı, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Ramanlı, ardından mahalle muhtarı Hasan Güneş, mahalleli ve partililerle birlikte mahallede incelemelerde bulundu.

Köy iken mahalleye dönüştürülen İkiztepe'de incelemelerde bulunan Ramanlı, İkiztepe halkının çektikleri sıkıntıları çözmek için gerekli çalışmaların başlatılması için ilgili mercilerce iletişime geçeceklerini söyledi.

Mahallede eksikliklerin normal yaşamlarını etkilediklerini belirten mahalle muhtarı Hasan Güneş, "Mezbahaneye giden yol çocuklarımızı tehdit ediyor. Mezbahaneye gelen araçlar çok süratli geliyor. Allah korusun çocuklara bir şey olmasından veya bir kazadan korkuyoruz. Yollarımızı görüyorsunuz. Köy yollarından beter." diye konuştu.

İncelemelerde bulunan Ramanlı, "Mahalle yollarının hala toprak olması, altyapı olmadığından atık suların evlerin önünde akması, doğal gazın olmaması sorunu var. Merkeze bu kadar yakın bir mahallede bu eksikliklerin göz ardı edilmesi gerçekten büyük bir sorun." ifadelerini kullandı.

Mahallenin yaşadığı sorunların çağın çok gerisinde kaldığını belirten Ramanlı, "Halkımızın her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Bu mahallenin diğer mahallelerden bir farkı yoktur. En güzel mahallede yapılan her çalışmanın en ücra köşesinde de yapılması için çalışacağız." dedi.

Ramanlı, sorunların çözülmesi için ilgili kurumlar ile irtibata geçeceklerini kaydetti. (İLKHA)