Kur'an-ı Kerim öğrenen öğrenciler ödüllendirildi

Malatya'da yaz Kur'an kurslarında 'Bu Yaz Camideyim' projesi kapsamında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Ekleme: 10.08.2023 16:05:04 / Güncelleme: 10.08.2023 16:27:49 / Güncel / Malatya Haberleri
Destek için 

Genç MÜSİAD Malatya Şubesi ile Milli Türk Talebe Birliğinin ortaklaşa düzenlediği 'Bu yaz Camideyim' projesi ile Kuran'ı Kerim öğrenen başarılı öğrenciler ödüllendirildi.

10 yıldır devam eden 'Bu Yaz Camideyim' projesi bu yılda Kurtuba Camii'nde gerçekleştirildi. Genç MÜSİAD ve MTTB Malatya İl Başkanlığı tarafından ortaklaşa düzenlenen proje ile yazın başlayan Yaz Kur'an Kurslarına katılan ve kursu başarıyla bitiren öğrencilere ödül verildi.

Programda konuşan MÜSİAD Şube Başkanı Yunus Akçin, 10 yıldır geleneksel hale getirdikleri ödül töreni ile Kuran-ı Kerim öğrenen başarılı öğrencileri ödüllendirdiklerini belirterek, bu yılda 600 civarında öğrencinin kursa katıldığını söyledi.  Yapılan konuşmaların ardından kursa katılan öğrencilerin Kuran'ı Kerim tilaveti ve ilahiler ile devam programda son olarak kursu başarıyla bitiren öğrencilere hediyeleri verildi.

Kursu birincilikle bitiren öğrencilere bisiklet, tablet ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Düzenlenen ödül törenine MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin, Genç MÜSİAD Şube Başkanı Yusuf Erdemir, İl Müftü Yardımcısı Hasan Nacar, MTTB Malatya İl Başkanı Hamza Alaman öğrenciler ve aileleri katıldı. (İLKHA)

İlgili Galeriler