HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer'den Memur-Sen'e "hayırlı olsun" ziyareti

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, Memur-Sen Gaziantep İl Temsilciliği görevine atanan Diyanet-Sen Gaziantep Şube Başkanı Müslüm Göral'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ekleme: 08.08.2023 16:30:09 / Güncelleme: 08.08.2023 16:35:52 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcılığı'na seçilen Ahmet Gök, üç dönem boyunca sürdürdüğü Memur-Sen Gaziantep Şube Başkanlığı görevini geçtiğimiz günlerde Diyanet-Sen Gaziantep Şube Başkanı Göral'a devretmişti.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Göçer, il başkan yardımcıları ve parti yönetiminden oluşan bir heyetle yeni görevine başlayan Memur-Sen Gaziantep Şube Başkanı Müslüm Göral'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Memur-Sen Gaziantep İl Temsilciliğini ziyaret eden Göçer ve beraberindeki heyeti, yeni başkan Müslüm Göral karşıladı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Gaziantep'te memurların durumu ve yapılması gereken hizmetler, Türkiye ve Gaziantep gündemine ilişkin gelişmeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Göral, bugüne kadar Gaziantep'te güzel çalışmaların altına imza atıldığını, bundan sonra da aynı azim ve gayretle çalışmalar sürdüreceklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Göral, Göçer ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Göçer de gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Göral'a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretin sonunda Göçer, Göral'a Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi motifli tablo hediye etti. (İLKHA)