Siirt'te şehir trafiğini rahatlatacak proje tamamlanma aşamasında

Siirt Merkez Barış Mahallesinde yapılan bitümlü sıcak karışımlı asfalt ve tugay duvarı çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi.

Ekleme: 03.08.2023 13:35:09 / Güncelleme: 03.08.2023 13:39:23 / Güncel / Siirt Haberleri
Destek için 

Siirt'te Kurtaran Caddesi'nden başlayarak Opet Petrol'den yeni otogara bağlanan 1,5 kiometre uzunluğundaki yol açılma çalışmalarında sona gelindi.

Barış Mahallesinde yaklaşık bin 300 metre uzunluğundaki duvarın yenilenmesi, şehir trafiğini önemli ölçüde rahatlatacağını belirten yetkililer, projenin temel amacının Siirt şehrinin trafiğini daha akıcı ve verimli bir hale getirerek vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmak ve daha güvenli bir ortam sağlayacağını ifade etti.

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Şehrimizin gelişimi ve yaşam kalitesinin artırılması için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu büyük projemiz sayesinde Barış Mahallesi'nin ve çevre bölgelerin trafiği daha düzenli ve güvenli bir hale gelmiştir." dedi.

Belediye olarak, vatandaşların güvenini ve desteğini önemsediklerini vurgulayan Vali Hacıbektaşoğlu, gelecekte de benzer projelerle şehri daha modern, güvenli ve yaşanabilir bir yer haline getirme hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Siirt Belediye Başkanlığı olarak, vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştıracak ve şehrin genel altyapısını güçlendirecek projelere devam edeceklerini ifade eden Vali Hacıbektaşoğlu, Barış Mahallesindeki bu önemli projenin tamamlanmasında emeği geçen kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Vatandaşların desteğiyle Siirt'i daha da güzelleştireceklerini ve daha yaşanılabilir bir kent görünümüne dönüştüreceklerini belirten Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt Belediyesi, şehirdeki yaşam kalitesini artırmak ve çevre bölgelerin trafiğini düzenlemek adına gerçekleştirdiği çalışmalara olan desteklerinden dolayı tüm Siirt halkına saygı ve sevgilerini iletti. (İLKHA)