MÜSİAD'tan HÜDA PAR Batman İl Başkanlığına taziye ziyareti

MÜSİAD Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, HÜDA PAR Adana İl Binasında menfur saldırı sonucu şehid edilen HÜDA PAR Adana İl Sekreteri Sacid Pişgin için taziye ziyaretinde bulundu.

Ekleme: 03.08.2023 10:45:05 / Güncelleme: 03.08.2023 10:49:46 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için 

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığı'na giden bir kişinin İl Başkanı Salih Demir ve İl Sekreteri Sacit Pişgin'e namaz kılarken satırla saldırması sonucu Sacit Pişgin'in şehid olması nedeniyle HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı'nda yapılan taziye ziyaretleri devam ediyor.

MÜSİAD Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, HÜDA PAR'a taziye ve başsağlığı ziyaretinde bulunarak, olaydan duydukları üzüntüyü dile getirdi.

MÜSİAD Batman Şubesi yönetimini HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cevher, İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Şerif Durmaz ve partililer kabul etti.

Taziye ziyaretleri sırasında menfur olay ve sonrasında yaşananlar ile ilgili son durum ele alındı.

MÜSİAD Başkanı ve yönetimine ziyaretleri ve duyarlılıkları için teşekkür eden Ramanlı, yaşanan menfur saldırının bütün kesimlerde üzüntüye yol açtığını belirterek, "Gittiğimiz her yerde, her ziyarette toplumun büyük kesimi yapılan saldırıdan dolayı üzüntülerini bizlerle paylaşıyorlar." ifadelerini kullandı. (İLKHA)