Memur-Sen'de görev değişikliği

Geçen aylarda Ankara'da gerçekleştirilen Memur-Sen 7. Olağan Genel Kurulunda Genel Başkan Yardımcılığına seçilen Dr. Ahmet Gök, Memur-Sen Gaziantep Şube Başkanlığı görevini Diyanet-Sen Gaziantep Şube Başkanı Müslüm Göral'a devretti.

Ekleme: 30.07.2023 14:35:05 / Güncelleme: 30.07.2023 14:38:53 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

Gaziantep'in sendika yöneticilerinden olan, Gönüllü Kuruluşlar Platformu başta olmak üzere birçok platformda STK'ların bir araya gelmesini sağlayan, Müslümanların birlik ve beraberliği için her zaman çabalayan ve bu uğurda mücadelede veren, her alanda ümmet şuuru ile hareket eden, Kudüs davasından hiçbir zaman taviz vermeyen ve Afrika ülkelerinin yanı sıra birçok İslam ülkesine giderek bizatihi Müslümanların dertleriyle ilgilenen Gök, yeni dönemde Ankara'da olacak.

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcılığı'na seçilen Gök, üç dönem boyunca sürdürdüğü Memur-Sen Gaziantep Şube Başkanlığı görevini düzenlenen törenle Diyanet-Sen Gaziantep Şube Başkanı Göral'a devretti.

Devir teslim töreninin ardından açıklama yapan Gök, "Memur-Sen Genel Başkan Yardımcılığına seçilmiş olmamızdan dolayı üç dönem hizmet ettiğimiz Memur-Sen Gaziantep İl Temsilciliği görevini Diyanet-Sen Gaziantep Şube Başkanımız Sayın Müslüm Göral kardeşimize teslim ettik. Allah yeni yönetimin yar ve yardımcısı olsun, Hak yolunda, uhuvvet ve muhabbetle güzel işler yapmayı onlara ve bizlere nasip eylesin, inşallah başarıları daim, birlik, beraberlik ve muhabbetimiz kaim olsun." dedi.

Görevi devir alan Memur-Sen ve Diyanet-Sen Gaziantep Şube Başkanı Göral da Gök'ten devir aldığı bu önemli görevi başarıyla sürdüreceğini söyledi. (İLKHA)