İşgalci siyonistler Batı Şeria'da 17 yaşındaki genci şehit etti

Batı Şeria'ya saldıran işgalci siyonistler, kendilerine karşılık veren gençlerden 17 yaşındaki Muhammed Fuat El-Bayiz'i şehit etti, bir genci ağır yaraladı. 3 işgalci siyonist de yaralandı.

Ekleme: 22.07.2023 12:25:04 / Güncelleme: 22.07.2023 12:26:46 / Güncel
Destek için 

Filistin topraklarındaki işgalini gün geçtikçe geniş alana yayan ve Filistinlilere hayat hakkı tanımayan işgalci siyonistler dün Batı Şeria'nın farklı bölgelerine saldırdı.

Daha önce de işgalci Yahudi yerleşimcilerin saldırılarına maruz kalan bölge işgalci siyonist rejim himayesinde hareket ederek Filistinlilerin ev ve araçlarını kundaklıyor, ev ve işyerlerine ateş açıyor.

Batı Şeria'ya yapılan saldırılara Filistinli gençlerden karşılık gelince işgalci siyonistler, saldırının dozunu artırdı ve ses bombası, silahla ateş açma, göz yaşartıcı bomba atmaya başladı.

Bu saldırıda başından ve karnından yara alan 2 genç, hastaneye kaldırılırken başından yara alan 17 yaşındaki Muhammed Fuat El-Bayiz şehit oldu.

Öte yandan El-Halil'de Filistinlilere saldıran işgalci siyonistler kendilerine karşılık veren gençler, 3 işgalci siyonisti yaraladı. (İLKHA)