Gelecek Partisi Sözcüsü: İyi ki kazanamamışız!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, seçimlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemek için “içişleri bakanı olma” şartı koştuğunu ve buna ilişkin gizli protokol imzalandığını açıklamıştı. Kemal Kılıçdaroğlu, Özdağ ile kimsenin bilmediği bir protokol imzaladığını doğruladı.

Ekleme: 22.07.2023 09:51:07 / Güncelleme: 22.07.2023 10:36:34 / Güncel
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Mehmet Bozdaş

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun “hak, eşitlik, adalet” derken “yerli Wilders”a İçişleri Bakanlığı teklif ettiğini dile getirdi.

“Kılıçdaroğlu ne kadar güvenilmez bir siyasetçi olduğunu ortaya koymuyor mu?” diye soran Özcan, “İyi ki kazanamamışız” dedi.

“Gizli protokul”u ahlaki bulmadığını söyleyen Sözcü Özcan, şunları kaydetti:

“Türkiye’de yeniden insan onuru, eşitlik, adalet olsun diye bu mücadeleyi yapmışsınız. E şimdi siz tutuyorsunuz bu perspektifin çok uzağında bir siyasetçiye İçişleri Bakanlığı da dahil olmak üzere üç tane bakanlık teklif ediyorsunuz ve bunu ayrı ve gizli bir protokolle yapıyorsunuz. Kabul edebilmek mümkün değil.”

“Sayın Kılıçdaroğlu, bu açıklamasıyla -kendisi büyüğümüzdür elbette saygı duyuyorum ama- ne kadar güvenilmez bir siyasetçi olduğunu ortaya koymuyor mu?” diye soran Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu kadar güvenilmez bir profil ile ülke nasıl yönetilecekti? Ben bu sorgulamayı şahsen yapıyorum. Bu sorgulamayı siyasetçi olarak değil vatandaş olarak yapıyorum. Kendi emeğimi falan geçtim. Bu çok anlamsız, çok kötü. Burada bir siyasi akıl yok benim görebildiğim kadarıyla. O yüzden de açıkçası bugün bu duruma baktığımda yani üzülerek söylüyorum ama iyi ki olmamış diyorum. Belki de ben o kabinede yer alacak isimlerden biriydim ona rağmen söylüyorum bunu.”

Haberin Videosunu İzle
Etiketler:
İlgili Videolar