Aile bakanlığından skandal afiş! Bakan'dan açıklama geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı onaylı bir afiş sosyal medyada tepkilere yol açtı. Afişte kullanılan renkler LGBT sapkınlığını hatırlatırken renklerin tesadüfen mi seçildiği yoksa bilerek mi yapıldığı tartışma konusu oldu. Konuya dair Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir skandal afiş hakkında açıklama yaptı.

Ekleme: 13.06.2023 13:47:09 / Güncelleme: 13.06.2023 14:23:18 / Güncel
Destek için 

Mehmet Bozdaş / Doğruhaber

Sapkın güruh tüm dünyada reklamını yaparken Türkiye’de hükümet tarafından desteklenmediği Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından sürekli dile getirilerek sapkınlığa sert tepkiler verildi ancak Aile bakanlığının afişi tartışmaya neden oldu.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’un en büyük AVM’lerinden biri olan Kanyon’da LGBT sapkınlarına özel tuvaletin varlığı ortaya çıkarken şimdi de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı onaylı bir afiş dikkatleri çekti.

Çocukların konu alındığı söz konusu afişte bir şemsiye bulunurken bu şemsiyede kullanılan renkler LGBT sapkınlarını temsil eden renklerden seçilmesi gözden kaçmadı. 

Sapkın güruh LGBT'lilerin Onur Ayı olarak isimlendirdikleri Haziran ayında bu renklerin tesadüfen mi seçildiği yoksa bilerek mi yapıldığı tartışma konusu olurken bakanlıktan herhangi bir açıklama yapılmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  daha önce yaptığı bir  konuşmada, “Türkiye Yüzyılı çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın, yani yazdığımız aşk mektubunun muhatabı tüm milletimizin yüzyılı olacak” demişti bu hedefler doğrultusunda halkın beklentisi Türkiye yüzyılının hedeflerini bu tür skandallarla örtülmemesi ve amacından saptırılması gerektiği vurgulandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan skandal afiş hakkında açıklama 
Göktaş, Görselin bir önceki bakan döneminde hazırlandığını ve kullanımdan kaldırıldığını söyleyerek, "Aile kurumumuza zarar verebilecek her türlü akıma karşı tedbirlerimizi almaya devam edeceğiz" dedi.