İhvan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tebrik mesajı

İhvan-ı Müslimin (Müslüman Kardeşler) Cemaati, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, seçim zaferinden dolayı tebrik etti.

Ekleme: 29.05.2023 01:15:03 / Güncelleme: 29.05.2023 01:15:03 / Güncel
Destek için 

Müslüman Kardeşler Cemaati Genel Rehberi Vekili Prof. Dr. Mahmud Hüseyin, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Cumhurbaşkanlığı Seçimlerini ikinci turundan zaferle çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti.

Hüseyin, mesajında şunları kaydetti:

İhvan-ı Müslimin Cemaati, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve Türkiye halkını seçim sonuçlarından dolayı tebrik ediyor.

Müslüman Kardeşler Cemaati, dünya çapında en yüksek halk katılım oranlarından biriyle Cumhurbaşkanı ve milletvekillerinin seçilmesi için gerçekleştirilen üstün demokrasi deneyiminden dolayı onurlu Türkiye halkına tebriklerini sunuyor. Ayrıca Cemaat, yeni dönemde başkanlık için halkın güvenini kazanmasından ötürü muhterem Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ve bu genel seçimde kazanan tüm siyasi partileri tebrik ediyor.

Halkın göstermiş olduğu bu duyarlılığı ve seçimlerin yapıldığı şeffaflık, çoğulcu katılım ve özgürlük atmosferini takdirle karşılıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve seçilmiş vekillere yeni Türkiye'nin inşasını tamamlamalarını, Türkiye'nin kalkınmasını ve bölgedeki liderliğini güçlendirmeleri için muvaffakiyetler ihsan etmesini Cenâb-ı Allah'tan niyaz ediyoruz. Allah büyüktür, Allah'a hamdolsun." (İLKHA)