TRT'den 'seçim öncesi kozmik oda' iddialarına yanıt!

iDevrim Gürkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla TRT'de seçim yayınını yönetecek bir 'kozmik oda' kurulacağını iddia etmişti. TRT'den sert yanıt geldi.

Ekleme: 11.05.2023 08:11:13 / Güncelleme: 11.05.2023 08:11:13 / Güncel
Destek için 

"TRT, 14 Mayıs akşamı diğer tüm televizyonlarıyla rekabet halinde olacak ve sandık sonuçları izleyiciye yorumsuz yansıtacaktır"

"Özel Ekip' ve 'Özel Alan' oluşturulması gibi bir durum ise asla söz konusu değildir." denilen açıklamada şu ifadeler vurgulandı:

''Hâl böyle iken; gazeteci kökenli bazı isimlerin mesleklerine yakışmayacak bir yaklaşımla Kurumumuzu karalaması, bizler açısından üzüntü vericidir.

TRT’nin 60 yıla yaklaşan köklü birikiminin yansımaları, seçim yayınlarında kendini en üst düzey yayıncılıkla gösterecektir.

Türkiye’nin kamu yayıncısı TRT, 14 Mayıs seçimlerinde diğer tüm televizyon kanallarıyla rekabet halinde olacak ve AA’nın tüm abonelerine geçeceği sandık sonuçlarını en hızlı biçimde izleyiciye yorumsuz şekilde yansıtacaktır.

Asılsız iddiaları pervasızca ortaya atan isimler ise her zaman olduğu gibi kasıtlı ve hayal ürünü iftiralarının altında kalacaktır.''

Etiketler: