Boş meydanlar Akşener'i çok üzdü

Akşener nereye gitse meydan boş kalıyor.. Her şehirde boş meydanlara konuşan Akşener Hırsını il yönetimlerinden çıkarıyor. Baraj altı korkusuyla öfkesi kabaran Akşener, üslubunu da sertleştirmeye başladı.

Ekleme: 04.05.2023 09:54:41 / Güncelleme: 04.05.2023 09:54:56 / Güncel
Destek için 

Konya, Kayseri, Erzurum ve Afyon'da meydana boş bulan Akşener'in kurmaylarına da ağır sözler söylediği ortaya çıktı. Meydanların hali sadece Akşener'i değil İYİ Parti yönetimini de endişelendirdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener miting için nereye gitse meydan boş kalıyor. Erzurum, Konya, Kayseri ve Ardahan’dan sonra Afyon mitinginde de meydanı dolduramayan Akşener kızgınlıkla üslubunu her geçen gün daha da sertleştiriyor.14 Mayıs Genel Seçimleri için parti ve liderler sahaya inerken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile 7'li Koalisyonun Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak açıkladığı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş gittiği Ardahan, Konya, Kayseri, Erzurum'un ardından Afyonkarahisar'da da büyük bir şok yaşadı.

Akşener ile Yavaş'ın Afyonkarahisar'da gerçekleştireceği miting tanıtımı günler öncesinden yapılırken meydanı boş kaldığını gören Meral Akşener, büyük hüsran yaşadı. Yaklaşık 20 dakika kürsüde kalan Akşener, konuşmasının ardından seçim otobüsüne binerek Afyonkarahisar'dan ayrıldı.

Aydın ve Denizli'de partisinin mitinginde katılan İP Genel Başkanı Meral Akşener, beklediği ilgiyi göremedi. Pazar günü olmasına rağmen Akşener'i dinlemek için miting alanına birkaç bin kişi geldi.

Akşener, partisinin mitingine katılmak için dün Aydın'a geldi.
Efeler ilçesi İstasyon Meydanı'nda halka hitap eden Akşener, beklediği ilgiyi göremedi. Yaklaşık bir saat boyunca kürsüde kalan Akşener'i yalnızca 4 bin kişi dinledi.
Bir milyon 50 bin kişinin yaşadığı Aydın'da Pazar günü olmamasına rağmen mitinge katılımın az olması Akşener'in 'Aydın'da ilgi görmediği' şeklinde yorumlandı.

MİLLET İTTİFAKI MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI ÇAĞIRMADI

7'li koalisyonun ortağı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Afyonkarahisar mitinginde ortaklığa uymadığı dikkatlerden kaçmadı. Akşener, İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adaylarını kürsüye çağırarak tanıtımını yaptı ancak ittifak ortağı milletvekili adaylarını kürsüye davet etmemesi bazı vatandaşlar tarafından, "Bu mitingde de benzeri bir ittifak görüntüsü göremedik. İttifak İl Başkanları ve adayları kürsüye çağrılmadı" yorumunu yaptı.

Kaynak: Haber 7

Etiketler: