Umutları İnce! Erkan Baş'tan Muharrem İnce'ye çağrı!

Altılı masa ve HDP'nin dahil olduğu Emek ve Özgürlük İttifakı seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekliyor. Meydanlarda seçimi ilk turda kazanacaklarını iddia eden muhalefet liderleri diğer yandan ise diğer adaylara adaylıktan çekilme çağrısı yapıyor.

Ekleme: 03.05.2023 19:23:27 / Güncelleme: 03.05.2023 19:29:03 / Güncel
Destek için 

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceğini açıklayan  Emek ve Özgürlük İttifakı'nda yer alan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş da cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye sosyal medyada yaptığı paylaşımla çağrıda bulundu.

Baş, yaptığı paylaşımda "Bir seçime kaybetmek için girilmez. Kaybettirmek istiyorsanız da Kemal Bey’e değil Tayyip Erdoğan’a kaybettirmeyi seçin. Sizin yüzünüzden Türkiye’yi 14 gün daha Tayyip Erdoğan yönetmesin. 14 güne değil, 14 dakikaya bile sabrımız kalmadı… Gelin, yurttaşlara, seçmenlere, samimi, içten bir çağrı yapın. Ayrımlarımızı sonra konuşacağız deyin. Kılıçdaroğlu’na destek isteyin. Bu işi ilk turda bitirelim. Bu zaferde sizin de katkınız olsun" ifadelerine yer verdi.