Yetimler Vakfı Bingöl’de iftar programı düzenledi

Yetimler Vakfı Bingöl Temsilciliği, yetim ailelerle iftarda buluştu.

Ekleme: 13.04.2023 21:45:04 / Güncelleme: 13.04.2023 21:48:03 / Güncel / Bingöl Haberleri
Destek için 

Yetimler Vakfı Bingöl Temsilciliği hayırseverlerin desteği ile Bingöl Merkez Uydukent Mahallesinde bulunan bir lokanta iftar programı düzenledi. İftar sofrasına 75 yetim aile katıldı.

“Ramazan ayı hayır, bereketi kardeşlik ve dayanışma ayıdır”

Programda davetlilere kısa bir selamlama konuşması yapan Yetimler Vakfı Bingöl temsilcisi Ahmet Kızılboğa, “Öncelikle Hz. Peygamber efendimizin buyurduğu gibi. Başı rahmet ortası Mağfiret sonu ise cehennem azabından azat olunan mübarek Ramazan ayında bulunuyoruz. Rabbim Ramazan ayını bizlere mübarek eylesin. Ramazan hayır ve bereket ayıdır. Kardeşlik ve dayanışma ayıdır. Bu vesile ile Vakfımız Değerli hayırseverlerin katkılarıyla iftar programı düzenlenmiştir. Maddi ve manevi olarak yardımı ve desteği olan herkesten Rabbim razı olsun.” dedi.

Kızılboğa, Son olarak, “Ey Rabbim senin için oruç tuttuk sana inandık senin rızkın ile orucumuzu açtık bizlerden kabul buyur sen bizlerden kabul buyur. Ey Rabbimiz darda ve sıkıntıda olan tüm kardeşlerimizin sıkıntılarını gider. Mescidi Aksa’mızı Kudüs’ümüzü zalimlerin işgalinden kurtar. Kuran ve sünnet etrafında birleşmeyi nasip eyle. Ey Rabbimiz Ramazan ayını tüm Müslümanlara rahmet ve selamet eyle.” Şeklinde dua yaparak konuşmasını sonlandırdı.

“Şu an sizlerle aynı sofrada olmanın mutluluğunu be heyecanını yaşıyoruz”

Programda söz alan Vakfın gönüllülerinden Elif Dursun ise, “Yetimler Vakfı Bingöl temsilciliği olarak düzenlediğimiz iftar programına hepiniz hoş geldiniz. Bizleri tekrar bu sofrada buluşturan Rabbimize Hamd olsun. Bizleri kırmayıp davetimize icabet eden siz kıymetli kardeşlerime teşekkürlerimi sunar, daha nice hayırlı işlerde bir araya gelmeyi Rabbimizden niyaz ederim. Şu an sizlerle aynı sofrada olmanın mutluluğunu be heyecanını yaşıyoruz. Bu güzel sofrada emeği geçen, bizleri yalnız bırakmayan hayırseverlerimiz ve aynı zamanda gönüllü kardeşlerimize huzurlarınızda teşekkürlerimizi sunarız. Şunu da belirtmek isterim ki hayırseverlerimizin desteği olduğu sürece onların ve siz kıymetli ailelerimizin arasında köprü olmaya devam edeceğiz. Rabbim tuttuğumuz oruçları katında kabul etsin. Bu mübarek ayda günlerimizi bereketli imanımızı güçlü kılsın. Birliğimizi beraberliğimizi kardeşliğimizi daim etsin. Muhabbetimizi ziyadeleştirsin.” İfadelerini kullandı. (İLKHA)