Umut Kervanı Tarsus'tan "Dünya Yetimler Günü" mesajı

Mersin'in Tarsus ilçesinde yardım faaliyetlerinde bulunan Tarsus Umut Kervanı Derneği "Dünya Yetimler Günü" münasebetiyle bir basın açıklaması düzenledi.

Ekleme: 05.04.2023 10:45:04 / Güncelleme: 05.04.2023 10:45:04 / Güncel / Mersin Haberleri
Destek için 

Her yıl Ramazan ayının 15. gününün "Dünya Yetimler Günü" olması münasebetiyle Tarsus Umut Kervanı Derneği yetkilisi Oğuz Obut basına bir açıklama yaptı.

Obut, "Umut Kervanı olarak diyoruz ki Yetimler Allah'ın emanetidir, insanlığa ve ümmete emanettirler. Çünkü yetimin velisi Allah'tır, yetim sevinirse Rabbimiz de sevinir. Gelin hep beraber yetim çocuklarımızı sevindirelim. Onların yüzünde bir tebessüm bırakalım." dedi.

Açıklamasının devamında Obut, "Her Ramazan'ın 15. Gününün "Dünya Yetimler Günü" olması dolayısıyla bu Ramazan'ın 15'inde de yani 6 Nisan Perşembe günü yetimlerimizin yüzünde bir tebessüm olmak için onları giyindirmeyi planlıyoruz." diye belirtti.

Hayırseverlere de seslenen Obut, "Hayırseverlerimizden isteğimiz yetimlerimize sponsor olarak onlara destek olmalarıdır. Onların gönlünde yer edinmeleridir. Yardımlarınızla Yetimler gülsün inşallah." şeklinde konuştu. (İLKHA)