Konya halkı, HÜDA PAR çalışmasına yakın ilgi duyuyor!

Konya merkez Meram ilçesi Kayalı Park'ta kurulan seçim standına halk rağbet gösterdi. Stantta parti programı ve broşür dağıtımının yanı sıra üyelik işlemleri de gerçekleştiriliyor.

Ekleme: 03.04.2023 13:15:04 / Güncelleme: 03.04.2023 13:19:47 / Güncel / Konya Haberleri
Destek için 

Kentte, parti tanıtımı kapsamında açılan stand hakkında bilgilendirmede bulunan HÜDA PAR Konya İl Başkanı Mehmet Zülfü Tan, halkın parti hakkındaki sorularına yanıt vererek ülkedeki sorunlara karşı HÜDA PAR'ın çözüm önerilerini anlattı.

Merkez Meram ilçesinde kurulan stantta, halka parti programlarını içeren broşürler dağıtılırken HÜDA PAR'ı tanıtıcı bilgiler de aktarılıyor.

Kurdukları stand ile ilgili konuşan Tan, "Seçim atmosferine girdiğimizden dolayı seçimle ilgili çalışmalarımıza da ağırlık verdik. Şehrimizin bazı noktalarında stand ve çadır açtık. Orada hem partimizi tanıtıyoruz hem de halkın gösterdiği teveccühü partimize kanalize ediyoruz. Bu seçime daha iyi bir şekilde hazırlık yapmak için bir uğraş içerisindeyiz. Bir haftadır Kayalı Park'taki bu standımız halkımıza hizmet vermekte, halkımızla iç içe olmakta ve buradan hem kendimizi tanıtma hem de halkımıza düşüncelerimizi, sorunlarla ilgili çözüm önerilerimizi sunma noktasında bir çaba içerisindeyiz. Halkımızın bağrından, gönlünden çıkan HÜDA PAR'ın sunumları ve çözümleri elhamdülillah teveccüh görüyor.'' ifadelerini kullandı.

"Dürüst siyaset gerçek adalet" şiarını düstur edindiklerine vurgu yapan Tan, halka layık bir şekilde hizmet edeceklerini belirtti.

Özellikle sosyal medya mecralarında HÜDA PAR ile ilgili yapılan kara propagandaların halkta karşılık bulmadığını dile getiren Tan, ''Son zamanlardaki özellikle bazı kötü niyetli insanların gerek sosyal medyada gerekse televizyon kanallarında saldırmasını halkımız görüyor ve prim vermiyor. Bize desteklerini sunuyorlar ve yanımızda olduklarını sürekli söylüyorlar. Bu anlamda halkımızın bu teveccühüne de teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah halkımızın yüzünü kara çıkarmayacağız. Dürüst siyaset gerçek adaleti hem halkımızın yanında hem de Meclis'te ortaya koyarak bu halka layık bir hizmet yapmaya çalışacağız Allah'ın izniyle.'' dedi. (İLKHA)