HÜDA PAR ''hukuk önünde hesap verecekler'' deyince..

Hür Dava Partisi'nin cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklamasının ardından partiye yönelik başlatılan karalama kampanyası devam ediyor.

Ekleme: 16.03.2023 18:46:44 / Güncelleme: 16.03.2023 19:07:21 / Güncel
Destek için 

Sosyal medya üzerinden sahte paylaşımlar üzerinden hedef alınan HÜDA PAR'ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun , yalan paylaşımlarla partiyi hedef alanların   hukuk önünde hesap vereceğini açıklamasının ardından iftiracıların etekleri tutuştu. 

FETÖ bağlantılı bir hesap tarafından yapılan sahte bir paylaşımda HÜDA PAR liderine katıldığı bir televizyon programında ''şeriat istiyor musunuz'' sorusunun sorulduğu, Yapıcıoğlu'nun ise ''sadece istemiyoruz, getireceğiz'' dediği iddia edilmiş ve söz konusu paylaşım sözde siyasetçi ve gazeteciler tarafından da sosyal medya ve televizyon programlarında yayılmıştı. 

Söz konusu televizyon programın sunucusunun böyle bir soru sorulmadığı ve paylaşımın yalan olduğu beyanının ardından iftirayı yayan hesaplar paylaşımlarını teker teker silmeye başladı. 

Katıldığı yayında söz konusu iftirayı dillendiren Gazeteci Şaban Sevinç de , paylaşımın yalan olduğunun ortaya çıkmasının ardından özür diledi. Şaban Sevinç; '' Görselini paylaştığım habere dayanarak HÜDA PAR  Genel Başkanı’nın, “Şeriatı sadece istemiyoruz, şeriatı getireceğiz” dediğini bir yayında söyledim. Meğerse bu sözü söylememiş. Bu hatam nedeniyle gazetecilik ahlakım gereği Sn @zyapicioglu ’dan özür diliyorum'' dedi. 

Etiketler: