CHP için hiç bir felaket siyaset üstü değil.... Sağlar: "Ne felaketi arkadaş!"

CHP yönetimindeki Mersin'de 2016'da yaşanan sel için felaket yorumunda bulunan CHP eski Milletvekili Fikri Sağlar, AK Parti yönetimindeki Şanlıurfa'daki selde ise "Ne felaketi arkadaş?" dedi.

Ekleme: 16.03.2023 15:27:48 / Güncelleme: 16.03.2023 15:27:48 / Güncel
Destek için 

Şanlıurfa ve Adıyaman'da önceki akşam saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden sağanaktan kaynaklanan sel felaketinde can kaybı 15'e yükseldi. Şanlıurfa'da Suruç ve Viranşehir ilçeleri ile kent merkezinde su taşkınları meydana geldi. Birçok ev ve iş yerini su bastı. Binalar birinci kata katar su ve çamura saplandı. Ekipler, evlerinde mahsur kalanları merdiven uzatarak tahliye etti. Kentte eğitime de 1 gün ara verildi.

6 AYLIK YAĞIŞ 2 GÜNDE YAĞDI
Sel felaketiyle ilgili açıklamalarda bulunan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, yaşanan olayın vehametin gözler önüne serdi. Vali Ayhan, “Metrekareye düşen yağmur bugün 200 kilograma yaklaştı. Şanlıurfa’ya yıllık 450 kilogram yağış düşüyor. Bu miktarın yarısını neredeyse 2 günde aldı.” dedi.

CHP'Lİ SAĞLAR'DAN İKİ YÜZLÜ YAKLAŞIM
CHP eski Milletvekili Fikri Sağlar ise yaşanan sel sonrası klasik CHP iki yüzlülüğünü bir kez daha ortaya koyarak; " Ne felaketi arkadaş! Felakete yağan yağmur değil, akılsız, liyakatsiz, açgözlü kafa neden oluyor." dedi. Oysa CHP yönetimindeki Mersine daha az yağmur düştüğü halde, "Bu bir felakettir" demişti.

Yararlanılan Kaynak: Haber7