HÜDA PAR heyeti Hatay'da muhtarları ziyaret etti

Kahramanmaraş merkezli depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da mahalle muhtarlarını ziyaret eden HÜDA PAR heyeti, depremzedelerle bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Ekleme: 09.03.2023 12:05:04 / Güncelleme: 09.03.2023 12:10:01 / Güncel / Hatay Haberleri
Destek için 

6 Şubat günü yaşanan felaketin ardından deprem bölgesinde çeşitli temaslarda bulunan HÜDA PAR, kent merkezlerinin yanı sıra kırsal mahallelere de çıkarmalar yaparak acılarını paylaşmaya devam ediyor.

HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Veysel Yavuz ve beraberindeki heyet depremde en çok etkilenen kentlerden biri olan Hatay'da mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

Merkez Antakya ilçesinde Odabaşı ve Ürgenpaşa başta olmak üzere Saraykent, Akasya, Aksaray, Altınçay, Esentepe, Emek, Akevler, General Şükrü Kanatlı, Cebrail, Cumhuriyet ile Esenlik Mahallerine ziyaret gerçekleştiren Yavuz ve beraberindeki heyet, muhtarları ve mahalle sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Yaşadıkları zorlu koşulların iyileştirilmesine yönelik ilgili birimlere iletmek üzere muhtarların taleplerini kayıt altına alan Yavuz, HÜDA PAR olarak her zaman yanlarında olduklarını belirterek desteklerini ifade etti. (İLKHA)