Kahramanmaraş'ta depremde vefat edenler için gıyabi cenaze namazı kılınıp dua edildi

Türkiye'nin birçok ilinde depremzede vefat edenler için gıyabi cenaze namazı ve dua programı düzenleyen İTTİHADUL ULEMA ve Peygamber Sevdalıları, bu kez Kahramanmaraş'ta program düzenledi.

Ekleme: 28.02.2023 16:05:05 / Güncelleme: 28.02.2023 16:17:10 / Güncel / Kahramanmaraş Haberleri
Destek için 

Kahramanmaraş merkez Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Doğukent Camii'nde öğle namazına müteakiben kıllanan cenaze namazına, İTTİHADUL ULEMA ve Peygamber Sevdalıları üyelerinin yanı sıra HÜDA PAR Kahramanmaraş İl Başkan Vekili Adem Kılınç ile İl Gençlik Kolları Başkanı Abdurrahim Taş da katıldı.

Emekli İmam Cemal Özdemir tarafından kıldırılan ve çok sayıda depremzedenin de katıldığı cenaze namazının ardından bela ve afetlerin yeniden baş göstermemesi, günahların affolunması için eller semaya açıldı.

Emekli İmam Cemal Özdemir

Yapılan program sonrasından İLKHA muhabirine konuşan Emekli İmam Cemal Özdemir, "İTTİHADUL ULEMA ve Peygamber Sevdalıları olarak organize ettiğimiz programlarda Türkiye'nin birçok ilinde depremde vefat edenler için gıyabi cenaze namazı kıldık. İnşallah Allah bu vesileyle onlara rahmet eder. Tüm halkımız hep birlikte mazlum ve mağdurların yanındadır. Doğudaki kardeşlerimiz asla batıdaki kardeşlerimizi unutmamıştır. Her türlü yardımları yapıyorlar. Dertlerine, sıkıntılarına ortak oluyorlar." dedi. (İLKHA)

 

İlgili Galeriler