Midyat Ziraat Odası Başkanlığı Olağan Kongresi yapıldı

Mardin’in Midyat ilçe Ziraat Odası Yönetim Kurulu Olağan Kongresi yapıldı,70 delegenin oy kullandığı seçimleri mevcut Başkan Abdulhalim Gümüş kazanarak güven tazeledi.

Ekleme: 26.02.2023 21:50:04 / Güncelleme: 26.02.2023 21:50:04 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için 

Aralık ayında delege seçimleri yapılan oda yönetim kurulu olağan kongresi, mevcut Başkan Abdulhalim Gümüş ve Mehmet Sait Ağırman’ın aday olduğu iki listeli iki adayın yarıştığı seçim saat 11.00 de başladı. Midyat Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda yapılan, yoğun ilgi ve katılımın olduğu seçimde saat 17.00’de oy verme işlemi sona erdi. Ardından oy sayım işlemlerine geçildi. 70 delegenin oy kullandığı seçimde, yapılan sayım sonucunda mevcut Başkan Abdulhalim Gümüş 36 delegenin oyunu alarak tekrardan seçildi. Diğer aday Mehmet Sait Ağırman ise 34 oy aldı.

Seçimi kazanan ve 4 yıl daha görev yapacak olan Gümüş, Basın mensuplarına yaptığı açıklamada seçime katılan ve ilgi gösteren herkese teşekkür ederek, yarım kalan projelerini tamamlamak için bir fırsat daha doğduğunu söyledi.

Gümüş, “Medeni bir yarıştı bu seçim. Yarışın bir kazananı bir kaybedeni olur. Kazanan taraf biz olduk. İnşallah memleketimiz için daha güzel şeyler yapmak için gayret edeceğiz. Eksik kalan projelerimiz var, onları tamamlamak için çalışacağız. Odamızı daha iyi yerlere getirmeyi amaçlıyoruz. Önümüzdeki dönemde farklı projelerimiz var. Araç-ekipman projemiz var onu tamamlamak için uğraşacağız, pekmez ve turşu fabrikamız tamamlanmak üzere. Bazı kuruluşlarla anlaşmalarımız var. Fidan dağıtım çalışmalarımız sürecek. Midyat’ımız için ne gerekiyorsa yapacağız. Bunları ben değil biz yapacağız. Herkese çok teşekkür ederim.” diye konuştu. (İLKHA)

İlgili Galeriler