Bingöl sanayi esnafı: Yolu açıp karı dükkânlarımızın önüne yığdılar

Bingöl sanayi esnafı, kar temizleme çalışmalarından ötürü dükkânlarının önlerinin kapandığını söyleyerek, Belediyenin sanayi sitesindeki kar temizleme çalışmalarından ötürü dükkanlarına giden yollarının kapandığını dile getirdi.

Ekleme: 14.02.2023 14:45:04 / Güncelleme: 14.02.2023 14:46:38 / Güncel / Bingöl Haberleri
Destek için 

Bingöl'de kar yağışından sonra yapılan temizlik çalışmalarının, kendilerini mağdur ettiğini dile getiren Bingöl sanayi esnafı çözüm bekliyor.

Kar temizleme çalışmaları sonucunda dükkanlarının önlerinin karla kapandığını ve dükkanlarına giremediklerini ifade eden Mermer işletmecisi Hasan Bildik, "Belediyeye yolların açılması için çağrıda bulunduk ancak şimdi yol çalışması yaptılar. Ancak yoldaki karı dükkânlarımıza giden yola ve dükkanlarımızın önüne ittiler. Şu anda ne dükkâna girebiliyoruz ne de araç yanaşabiliyor. Böyle bir temizlik olmaz olsun. Karları dükkânlarımızın önüne bırakıp gitmişler. Biz nasıl çalışacağız. Karlar da buzlaşmış, küreklerle atılacak gibi değil. Bir işi yaparken geniş düşünüp yapılmalıdır. Bizi mağdur ettiler, ekiplerin tekrar gelip dükkanlarımızın önünü açmasını istiyoruz. Hizmet mi yaptılar bizi mi cezalandırdılar anlamadık." şeklinde konuştu. (İLKHA)