RTÜK Başkanı Şahin'den dezenformasyon uyarısı: Titizlikle takip edilmekte!

RTÜK Başkanı Şahin, deprem sonrası yaşanan dezenformasyona ilişkin, "Tüm iyi niyetli uyarılarımıza rağmen yanlışta ısrar eden yayıncılar RTÜK uzmanları tarafından titizlikle takip edilmekte ve gerekli raporlamalar yapılmaktadır" dedi.

Ekleme: 11.02.2023 18:13:46 / Güncelleme: 11.02.2023 18:13:46 / Güncel
Destek için 

SON DAKİKA HABERİ: Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrası yaşanan dezenformasyona dikkat çekerek uyarıda bulundu.

Ebubekir Şahin, "Asrın en büyük felaketlerinden birini yaşadığımız ülkemizde Devlet-Millet el birliğiyle afet bölgesinin yaralarını sarmaya çalışırken bazı medya kuruluşlarının ısrarla provokasyon yapma çabalarını halkımız yakından takip etmekte ve bizlere bu rahatsızlıklarını iletmektedir." açıklamasında bulundu.

"RTÜK UZMANLARI TİTİZLİKLE TAKİP ETMEKTE"

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Şahin, "Milletimiz müsterih olsun. Tüm iyi niyetli uyarılarımıza rağmen yanlışta ısrar eden yayıncılar RTÜK uzmanları tarafından titizlikle takip edilmekte ve gerekli raporlamalar yapılmaktadır. Saygılarımla arz ederim." dedi.