HÜDA PAR Esenyurt İlçe Başkanı Demir, Esenyurt'un hayati sorunlarını dile getirmeye devam ediyor

HÜDA PAR'ın Esenyurt ilçe başkanı Erkan Demir, sosyal medya hesaplarından her hafta yayınladığı ve Esenyurt'un Belediyecilik alanında yaşadığı hayati sorunları dile getirdiği paylaşımlarına bir yenisini ekledi.

Ekleme: 04.02.2023 23:11:41 / Güncelleme: 04.02.2023 23:19:18 / Güncel
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Doğruhaber - Mesut TUNCE

Yeni bir paylaşımla, özelde Esenyurt'un, genel anlamda tüm İstanbul'un belediyecilik alanında yaşadığı sorunlardan birini daha gündeme taşıyan Demir; "Gözden kaçan ve kaçırılmak istenen her hizmet insan hayatını tehlikeye atabilmektedir" dedi.

Demir yeni videosunda; Esenyurt Belediye binası, nüfus müdürlüğü, tapu dairesi gibi hayati kamu binalarının da içerisinde yer aldığı en işlek caddelerden biri olan Tabela durağı çevresinde eksikliği şiddetle hissedilen "üst geçit" sorununu ele aldı.

Refüjle ikiye ayrılan ve her biri üç şeritten oluşan 6 şeritli yolda karşıdan karşıya geçerken hayatını riske atan insanların görüntülerini paylaşan Demir, röportaj esnasında karşıya geçmeye çalışan vatandaşların sorunlarını da bizzat dinledi.

"Esenyurt'un sorunlarına duyarsızsınız" sözleriyle yetkililere seslenen Demir; "Bu üst geçit sorununu çözün, ölümlere sebebiyet vermeyin" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar