Davutoğlu'ndan Sinan Ateş açıklaması!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu partisinin il başkanları toplantısında Sinan Ateş cinayetinin MHP lideri Bahçeli tarafından kapattırılmak istendiğini söyledi.

Ekleme: 30.01.2023 17:16:54 / Güncelleme: 30.01.2023 17:16:54 / Güncel
Destek için 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin il başkanları toplantısında, Sinan Ateş cinayetine ilişkin, ''Sayın Bahçeli, ben ona yine sayın diyeceğim o bana Serok demeye devam etsin. Bahçeli eğer devlet adamıysan çıkıp ispatlayacaksın. Çıkın açıklayın belgelerle ortaya koyun. Erdoğan sen bizi bilirsin değil bir büyükelçi yedi düvel gelse kimse bize talimat veremez! Sen bizi iyi tanırsın.

Bahçeli çık açıkla kim bu büyükelçi hangi büyükelçi. Nedir senin niyetin biliyorum. Bir sis bulutu çıkarmak, sis bombası atmak. Bazı şeyler örtülsün diye. Peki Bahçeli hangi dosyayı örtmek istiyor: Sinan Ateş dosyasını. Sayın Bahçeli o Sinan Ateş dosyasını kapattırmayacağım.

Sinan Ateş senin neyindi? Üç hafta oldu. Bu hesap görülene kadar her cuma soracağım. Dicle kenarında bir kuzu kaybolsa hesap sorarız diyordun sayın Erdoğan, Ankara'nın göbeğinde bir insan kayboldu. Niye susuyorsun?

Hani dünya lideriydin sen Ankara'nın lideri bile değilsin. Ankara'nın lideri ol Sayın Erdoğan.

Neden çekiniyorsun Soylu? Arkasından çıkanlardan korkuyorsun.

Sinan Ateş'in faili bir başka çevreden çıksaydı tepkiniz ne olurdu? Buradan AK Partili vatandaşlara sesleniyorum. Dün abi diye gördüklerinize kurşun sıkanları takip etmeyin. Aklınızı ve vicdanınızı terk etmeyin.

15 Mayıs günü açılan ilk dosya Sinan Ateş'in olacak, ucu nereye varırsa varsın.'' dedi. 

Etiketler: