HÜDA PAR'A saldırmanın basitliği

Her ne kadar Kuran Nesli Platformu düzenlese de kamuoyuna Batman’daki “Kur’an’a sahip çık” mitingi HÜDA PAR’ın düzenlediği bir miting olarak yansıdı. Sonrasında başladı saldırılar.

Ekleme: 25.01.2023 17:23:13 / Güncelleme: 25.01.2023 17:31:06 / Haber-Yorum
Destek için 

Hani Türkiye’nin bir İslam ülkesi olduğunu bilmesek şu Rasmus Paludan’ın bu ülkede ne çok uşağı varmış diyesi geliyor insanın!

İnananlar için en büyük dayanak olan Aziz Kur’an’ın yakılmasına dünyada en hızlı, toplu, yerinde ve etkili mitingi düzenleyen HÜDA PAR bu başarısının bedelini sosyal medyada hedef alınarak ödedi.

Elbette her başarının bir de kıskançlık gibi yan etkisi vardır.

Hiç kusura bakmayın “kıskanma n’olur çalış senin de olur” demeyeceğim.

Konu ciddi çünkü

Her biri bir ağızla saldırdı mitinge!

Neymiş! Kürtleri ne ilgilendirirmiş İsveç’teki olay!

Bunu bile diyen var!

Zındığa bak! Kürtleri kendisi gibi mülhid sanıyor. Komşusunun tavuğu bahçesine girse silahı alıp komşusunu öldürecek kadar “Vandal” adam “ee n’olmuş yani” modunda.

Senin hayatının merkezinde tavuğun varsa başkalarının hayat merkezi Kur’an olabilir.

Senden bunu anlamanı da beklemiyorum ya.. Neyse

Neymiş HÜDA PARlılar Kobani düşerken ses etmemişler de neden şimdi ses etmişler.

Behey izansız! Behey ahlaksız! Kobani düşmesin diye sokağa dökülenlerin Yasin Börü’nün Hüseyin Dakak’ın bedenleri üzerinde nasıl raks eylediğini unuttun mu?

Onlarca insanı Kobani bahanesi ile öldüren kimdi? Onlara tek bir defa Kürt kıran dedin mi?

Kaldı ki Kobani dediğin olayın üzerinden neredeyse 10 yıl geçti.

Geçmiş üzerinden gideceksek siz daha dün Kürdistan fikri gerici bir fikirdir diyenlerin ayakkabılarını boyayıp parlatmıyor muydunuz?

Parlamazsa bedava diyen siz değil miydiniz?

Be vahşi sırtlan! Kobani bahanesi ile hem HÜDA PAR’lıyı linç edeceksin hem de neden Kobani’ye ağlamadı diye HÜDA PAR’ı suçlayacaksın. Hem Kobani PKK’nin Kanton Devrimi deyip binlerce yurtsever ENKS’li Kürdü sürgün edeceksin, hapsedeceksin hem de niye bize ağlamıyorsunuz diye yırtınacaksın.

Sen ne yırtık bir yüzsün!

Sosyal medya hesabın var diye kendini dahi mi sandın?

Düşünün bu hareket Kürt coğrafyasında onlarca dernekle yüzbinlerce Kürd’e yardım dağıtıyor, tek işi sosyal medyada slogan pişirmek olan ergen, saç telinden ayak tırnağına kadar Kürd olan adama “sen Kürd değilsin” diyor.

Gel de ölme.

Şüphesiz sosyal medyanın şu zerzevat halinden mütevellit herhangi bir araştırma zahmetinde bulunmadan yazıp çizen her zevata cevap verilecek değil ya verilemez de…

Ne var ki Kürt sekülerleri salya sümük HÜDA PAR’a yüklenirken Türk Şamanistleri geri kalır mı?

Onlar da İslamcılık elbisesine bürünerek saldırıya geçti

“Türkistan’da Çin Müslümanları asimile ederken, İsveç’tekinden bin kat beteri yaşanmışken HÜDA PAR neden o konuda ses etmemişmiş.”

Subhanallah! Buyur buradan yak!

Hani HÜDA PAR bu konuda hepten susmuş olsa diyeceğiz ki adamın haklı olma ihtimali var. Cevap vermeye bile değmez bir saçmalık.

Çünkü amaç bir şeyleri gündeme taşımak değil! Amaç gündemdeki konuyu zayıflatmak! Bunu zayıflatmanın yolu da benzer bir vakıa ile örneklemede bulunmak, gündem hırsızlığı yani. Neyse bu başka bir yazının konusu olsun.

HÜDA PAR’ı tüm ümmet aferinlerken, tebrik ederken bu ülkenin sekülerleri -Rasmus Paludan ile dayanışma amaçlı mıdır bilinmez- hınç dolu. Göğüsleri öfke ile kabarmış durumda. Nasıl çatacaklarını şaşırmış durumdalar

Hani biri de çıkıp ey HÜDA PAR sen zaten korona aşısının bulunması sürecinde de herhangi bir çalışma içinde bulunmadın, bak senin yüzünden milyonlar öldü dese artık şaşırmayacağım.

O kadar alakasız

O kadar hamca

O kadar basitler

 

 

Etiketler: