Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız güven tazeledi

Diyanet-Sen 7. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleştirildi. Yapılan seçimler sonucu mevcut Genel Başkan Ali Yıldız, güven tazeleyerek Diyanet-Sen Genel Başkanlığı'na yeniden seçildi.

Ekleme: 18.01.2023 22:05:05 / Güncelleme: 18.01.2023 22:05:53 / Güncel / Ankara Haberleri
Destek için 

Diyanet-Sen 7. Olağan Genel Kurulu Ankara'da Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen'e bağlı sendikaların genel başkanları, Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Sıdıka Aydın, Diyanet-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı İlknur Karabulut, misafirler ve Diyanet-Sen delegelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu’nun divan başkanlığında gerçekleştirilen ve iki listenin ve sekiz bağımsız adayın yarıştığı seçimler sonucu Diyanet-Sen Genel Merkez Yönetimi şu isimlerden oluştu:

"Genel Başkan Ali Yıldız, Genel Sekreter Neslibey Özkan, Genel Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma) İrfan Kaşıkçıoğlu, Genel Başkan Yardımcısı (Mali İşler) Nazif Kocaçoban, Genel Başkan Yardımcısı (Basın ve İletişim) Ömer Evsen, Genel Başkan Yardımcısı (Hukuk ve Toplu Sözleşme) Hasan Urhan ve Genel Başkan Yardımcısı (Eğitim ve Sosyal İşler) Kerim Alptekin"

Seçim sonuçları açıklandıktan sonra Genel Başkan Ali Yıldız ve yeni yönetimi toplu bir şekilde fotoğraf çekti. (İLKHA)