Ahmet Davutoğlu'ndan Erdoğan'a Sinan Ateş çağrısı

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Sinan Ateş cinayetine ilişkin konuştu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu.

Ekleme: 04.01.2023 17:34:04 / Güncelleme: 04.01.2023 17:34:04 / Güncel
Destek için 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ankara'da suikasta uğrayan Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş ile ilgili konuştu.

Davutoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek şöyle dedi:

"NİYE SUSUYORSUN BAHÇELİ?"

"Niye susuyor Bahçeli? Suskunluğum asaletimdendir diyor. Hayır, niye konuşmuyorsunuz? Ülkü Ocakları MHP'nin yan örgütü. Çok ülkücü dostum oldu ve Ülkü Ocakları'nın geçmiş liderlerinin çoğu ile de hukukum da var. Hiç bu kimlikle tenzih ederim bu toplulukları. Başka bir kimliği ile tenzih ederim. O kurumsal kimliklerin dışında söylüyorum şimdi."

"NİYE TALİMAT VERMİYORSUN?"

"İlk gün demeliydi sayın Erdoğan. 'Bu sokak cinayetini kim işlemişse sonuna kadar gidilecek' diye. Bir de MHP'nin ortağısın. İstanbul'da Balıklı Rum hastanesinde yangın var. Cumhurbaşkanı Erdoğan, talimat veriyor itfaiye söndür diye talimat veriyor. Memlekette yangın var, insanlar sokakta canından emin değil. Niye talimat vermiyorsun? Sonuna kadar gidin diye. Kamuoyu duysun ve rahatlasın."