AK Parti Sözcüsü Çelik'ten asgari ücrete 'ara zam' sinyali!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK gündemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulunuyor. Çelik, konuşmasında bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan net 8.500 TL'lik asgari ücrete ilişkin ara zam sinyali vererek "Öncelikle hayırlı olsun. Tabii farklı değerlendirmeler olabilir. Cumhurbaşkanımız ihtiyaç duyulursa yeni bir düzenlemenin de yapılacağını ifade etti." şeklinde konuştu.

Ekleme: 22.12.2022 19:58:32 / Güncelleme: 22.12.2022 20:03:55 / Güncel
Destek için 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK toplantısında açıklamalarda bulundu.

Sözcü Çelik'in konuşmalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Bildiğimiz dünyanın belli temel kodları vardı, Almanya ve Japonya'nın silahsızlaşma kararıydı. İki ülkede bu kararını değiştirdi ve ortaya çıkan tablo gösterdi ki bildiğimiz dünya sona eriyor. Yeni dünyada hangi kuralların geçerli olacağını göreceğiz.

Bütün bu süreç içerisinde Cumhurbaşkanımız yürüttüğü güçlü diplomasi Türkiye'yi bu türbülansın içerisinde en güvenli şekilde tutmayı başarmıştır. Rusya Ukrayna savaşı daha da konuşulacaktır çünkü bundan sonraki dünyanın nasıl şekilleneceği bu savaşa bağlıdır.  Avrupa'dakilere NATO içerisindeki misyonumuz sık sık takdir ettiklerini söylüyorlar ama Türkiye'nin AB üyesi olması konusunda sessiz kalıyorlar. Dünyanın barış için yeni bir yazılıma ihtiyacı var, aksi takdirde barışın korunmasının mümkün olmadığı görülmüştür.

BUGÜN AÇIKLANAN ASGARİ ÜCRET
Öncelikle hayırlı olsun. Tabii farklı değerlendirmeler olabilir. Cumhurbaşkanımız ihtiyaç duyulursa yeni bir düzenlemenin de yapılacağını ifade etti. Herkes için hayırlı olmasını diliyorum. 

EYT MESELESİ
Araya yılbaşı tatili giriyor. Ama bugün itibarıyla Meclis'e sunulacak.