Sosyal medya cellatları iş başında: Suçu cübbeli sarıklı olmak!

Sosyal medyada dindarlara yönelik itibar suikasti devam ediyor. Milli Gazete'ye konuşan bir isim, sosyal medyada 2016 yılında Kur'an-ı Kerim'e geçme töreninde çekilen bir fotoğrafın kullanılarak kendisine türlü iftiralar atıldığını dile getirdi.

Ekleme: 11.12.2022 14:48:12 / Güncelleme: 11.12.2022 14:48:12 / Güncel
Destek için 

Milli Gazete'ye konuşan  mağdur kişi, "2016 yılında Kuran-ı Kerim’e geçme töreninde çekilmiş bu görsel o yıldan bu yana çeşitli sosyal medya platformları üzerinden yalan haber olarak yayılıyor ve paylaşılıyor. Görsel, bu son gündeme gelen iddialarla herhangi bir ilişkisi olmamasına rağmen yine çeşitli sosyal medya hesapları tarafından paylaşılmakta ve yayılmakta.

İftara atmanın ne kadar vahim ve çirkin bir durum olduğu akıl ve vicdan sahibi her insanın kabul edeceği bir durumdur. Bu nedenle olaylarla herhangi bir alakası olmamasına rağmen sürekli bu görsel üzerinden iftira atanları başta Allah’a daha sonra da toplumumuzun vicdanına havale ediyoruz. Ayrıca konuyla alakalı olmayan bu görseli paylaşan hesaplar hakkında gerekli hukuki süreci başlatacağımızı yineliyoruz.'' ifadelerini kullandı. 

Etiketler: