Diyarbakır'da teneke yağ içerisinde zulalanmış uyuşturucu ele geçirildi

Diyarbakır'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında bir otobüste yapılan aramada 2 adet teneke içerisinde katı yağ arasına zulalanmış 6 kilo 985 gram skank ele geçirildi.

Ekleme: 11.12.2022 14:09:58 / Güncelleme: 11.12.2022 14:09:58 / Güncel / Diyarbakır Haberleri
Destek için 

Diyarbakır'da polis 8-9 Aralık tarihlerinde uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı bilgisinin alınması üzerine operasyonlar gerçekleştirdi.

Operasyonların ilkinde Diyarbakır otogarında, Ankara seferini yapmakta olan bir otobüse emanet olarak verilen eşyalarda arama gerçekleştirildi.

Yapılan aramalarda, 2 adet teneke içerisinde katı yağlar arasında zulalanmış vaziyette 6 kilo 985 gram skank maddesi ele geçirildi.

Olayla alakalı, hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan işlem yapılan şüpheli A.K.  sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

9 Aralık'taki operasyonda ise Şanlıurfa- Siverek'te durdurulan bir araçta ve Diyarbakır-Kayapınar'da bulunan bir ikamette yapılan arama gerçekleştirildi.

Yapılan her iki aramada; 30 kilo 750 gram skank maddesi ve 2 kilo 600 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.

İlk operasyonda A.K, diğer operasyonda ise N.Y. ve T.Y. gözaltına alındıktan sonra haklarında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan işlem yapıldı ve sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı. (İLKHA)