Kansere karşı bile etkili: İşte dondurulmuş limonun faydaları!

Dünyadaki en büyük ilaç firmalarından birinin beyanına göre 1970'li yıllarda bu yana yapılan laboratuvar testlerine göre 12 adet kanser tipine limonun faydası kanıtlanmıştır.

Ekleme: 09.11.2022 21:43:46 / Güncelleme: 09.11.2022 21:47:36 / Sağlık
Destek için 

Limonu  mutfağımızda çoğunlukla sıkarak kullanıyoruz. Bu sayede yalnızca suyundan faydalanmış oluyoruz. Fakat limonun kabuğunun özellikle kanseri önleyici etkisi olduğunu bilmemizde fayda var.

İşte dondurulmuş limonun faydaları!

-Donmuş limon kansere karşı çok etkili!
-Dondurulmuş ve rendelenmiş limon kanser hücrelerini öldürmesiyle öne çıkmaktadır. Bu açıdan kemoterapiden daha fazla etkili olduğu söylenmektedir.

-Rendelenmiş limonda yalnızca limonun suyuna göre 5-10 kat daha fazla vitamin vardır.

-Dondurulmuş limon sayesinde limonu kabuğuyla birlikte hiçbir şekilde ziyan etmeden kullanmış olursunuz. Bu sayede limonun içerisinde bulunan tüm vitaminlerden faydalanmış olacaksınız.

-Limonun bir mucizesi de kötü huylu kanser hücrelerini tahrip eder aynı zamanda sağlıklı hücrelere hiçbir şekilde zarar vermez.

-Rendelenmiş dondurulmuş limonun vücuttaki toksinleri giderici ve vücut dinçleştirici etkisi vardır. Stres ve ruhsal bozukluklara karşı tedavi edicidir.

-Donmuş limonun ur, yumru, kist ve tümöre karşı iyileştirici ve önleyici etkisi vardır.

-Donmuş limon parazit ve bağırsak kurtlarına karşı tedavi edicidir. İltihap, enfeksiyon ve mantara karşı önleyici ve tedavi edicidir.

(kaynak:mahmure)

Etiketler: