Çocuğum çizgi film izliyor demeyin! Tehdit o kadar büyük ki!

Anne ve babalar gah çocukları verimli zaman geçirsin diye gah yaramazlık yapmasın diye küçük yaşta çocuklarına YouTube’de çizgi film açıyor. Peki, çocuğunuzun sadece çizgi film seyrettiğini mi sanıyorsunuz? O çizgilerin derinliklerinde öyle büyük bir tehlike var ki akıl almaz!

Ekleme: 09.11.2022 14:39:54 / Güncelleme: 09.11.2022 14:53:51 / Güncel
Destek için 

Mustafa Karakaş

Çizgi film dediğimizde hiçbirimizin aklına kötü bir şey gelmez değil mi?

Annelerin babaların gönül rahatlığı ile çocuklarına izlettiği o çizgi filmler eskilerde kaldı desek belki de şaşıracaksınız. Ama maalesef durum bu.

Çocuğum YouTube’de çizgi film izliyor rahatlığı ile ev işi yapan, kitap okuyan, komşusu ile sohbete dalan anneler!!!

Canınız sıkılacak ama bilmek zorundasınız

Çocuğunuzun izlediği çizgi filmler öyle sıradan, basit ve zararsız şeyler değil.

Çocuğunuzu manen boğan proje adım adım ilerliyor.

Ne mi demek istiyoruz?

2015 yılında çocuklar için YouTube Kids platformu kuruldu.

Bu platform çocuklar için özel içerikler üretiyor ama sıkı takip etmediğinizde çocuğunuzu mahvedecekler.

Örneğin “elsagate” içerikleri…

Çocuklara LGBT propagandasında bulunan, bu sapkın yaşam biçimini minnacık çocuklara aşılayan içeriklerin üretildiği programlara elsa geçidi deniliyor.

2016 ve 2017 yılında hiç abonesi olmayan bazı hesapların yayınladığı ve yetişkinlerin bile asla izlememesi gereken ahlaksız bazı çizgi film içerikleri biranda yüz milyonlar izlenmişçesine YouTube algoritması tarafından keşfete düşürülerek çocukların önüne çıkarıldı.

Aslında bu bir proje idi.

Hiç abonesi olmayan bir kanalın yüz milyonlarca izlenme elde etmesi imkansızdı ama küreselcilerin hedefi çocuklar olunca…

Çocuğun zihinsel gündeminde sadece oyun, paylaşmak, oynamak, gülmek vardır.

Çocuk aşkı da bilmez, cinselliği de ama YouTube Kids’teki dayatmacı ve sapkın konseptin neredeyse tek bir konusu var: Cinsellik

Uzmanlar çocuklarımıza ve geleceğimize yönelik LGBT sapkınlığını normal gören normalleştiren bir propaganda aygıtının devrede olduğu konusunda hemfikir!

Yeni şafak Gazetesi dosya haberine göre önceki nesillerin çirkin bir fiil olarak gördüğü sapkın ilişkilerin sonraki nesillerde normal görülmesi için çizgi filmlerin bir araç olarak kullanıldığına işaret eden Prof Mahmut Hakkı Akın, amacın bu işi normalleştirmek olduğunu söylüyor

Doğuştan eşcinsellik iddiasının bilimsel olmadığına dikkati çeken Klinik Psikolog Mehmet Teber sağlıklı bir bireyin oluşması için anne ve baba rolüne ihtiyaç duyulduğunu, rollerden birinde eksiklik ya da kopukluk yaşandığında çocuğun sorunlar yaşayabildiğini, bu rol karmaşasının ise terapi ile düzeltilebileceğini kaydederek şunları söyledi:

“Çocuğun psikolojik rol modeli yok. Mesela baba tır şoförü, baba uzaklarda… erkek çocuk anne ile özdeşim kurmuş ben annem gibi olacağım diyor.

Biz bu özdeşimi düzenlediğimizde erkek figürünü devreye soktuğumuzda çocuk toparlayacak ama bazı dernekler bu türden yardımlarda bulunulmasını istemiyor.”  

Küreselci lobinin pandemi sürecinde özellikle ergenleri hedef alan çalışmalarının son 3 yılda katlanarak büyüdüğünü ve etki alanını genişlettiğini kaydeden psikolog Esra Büyücek çocuklara, bilmeleri gereken bilgilerin dışında bilgilerin yüklendiğini, 3 yaşındaki bir çocuğa rol model aile olarak eşcinsel bir aile örneği sunmanın onun gelişimini baltalamak olduğunu söylüyor

Uzmanlar çizgi filmlerin gündemine büyüklerin gündeminin eklendiğini böylece yeni bir nesil inşa edilmeye çalışıldığını söylüyor.

Peki bu durumda devletin ne yapması gerekir?

Türkiye’de bazı siyasi partiler sapkın evliliklerin önünü açmaya çalışırken bireyi ve nesli koruması gereken devlet ne yapmalı?

Türkiye’nin mevcut hukukunun LGBT sapkınlığı karşısında çok savunmasız olduğunu kaydeden hukukçu Serkan Toper anayasanın 41. Maddesine göre Türkiye Cumhuriyetinin aile yapısını korumakla yükümlü olduğunu söyledi.

Yasada devlet anne ve çocukları korur, çocuğun üstün yararı noktasında hareket eder ve çocuğu koruyucu tüm tedbirleri alır denildiği halde bunun sağlanamadığını belirtti

Kanunda aile tanımlamasının da sorunlu olduğunu ve yasada aile için “eşler arası” tabirinin kullandığını kaydeden Toper ailenin kadın ve erkekten oluştuğunu ve tanımın medeni kanuna geçmesi gerektiğini söyledi.

Psikologlar da hukukçular da aynı şeyi söylüyor.

Sağlıklı aile anne ve babadan oluşur anne ya da babadan biri olmadığında çocuk sarsılır. Anne ve baba figürlerinin aynı cinsten olması yani eşcinsel sapkın ailede büyüyen çocuk psikolojik sorunlar yaşayacaktır. Küreselciler her ne kadar bunu planlasalar da bu biyolojiye, kültüre, insanın fıtri durumuna ters bir durum.

Bu sapkınlık üzerine bir toplum inşa edilmesi imkansızdır.

Devlet, toplumu ve geleceği yok edecek olan bu projeye karşı şimdiden önlemlerini almalıdır.

Siz çocuklarınızın çizgi film izlediğini zannederken birileri onların geleceğini çalıyor, belki cinsiyetini, ruhunu ameliyat ediyor.

Bundan dolayı çocuklarımıza izlettiğimiz filmleri kesinlikle önceden biz izleyelim.