İş adamları derneklerinden HAKSİAD'a teşekkür mesajı

​Geçtiğimiz hafta Diyarbakır'da iş adamlarına yönelik düzenlenen sempozyum ve geziye katılan STK'lar, geziyi organize eden HAKSİAD'a teşekkür mesajı gönderdi.

Ekleme: 23.10.2022 18:05:12 / Güncelleme: 23.10.2022 18:07:47 / Güncel
Destek için 

Geçtiğimiz günlerde HAKSİAD Genel Başkanı Fikri Karavil tarafından Türkiye'ye davet edilen Mısır, Ürdün, Suriye, Filistin, Irak, Cezayir ve Yemen olmak üzere 6 ülkeden toplam 34 iş adamı ve sanayici, yatırım fırsatlarını yerinde incelemek üzere Diyarbakır'a geldi.

https://ilkha.com/ekonomi/ekonomist-hayatullah-atid-musluman-tuccar-alisveris-akitlerini-seri-olculere-gore-yapmali-211081

Misafirlerin davet edilmesi, ağırlanması, ilgili kuruluşlarla temaslarının sağlanması noktasında HAKSİAD'ın göstermiş olduğu hassasiyet ve misafirperverlikten ötürü Ekonomi Planlama İş Adamları Derneği (EPİAD), Türkiye Alem-i İslam İlişkileri Merkezi (TAİM) ve Mühendisler Topluluğu Derneği teşekkürlerini iletti.

https://ilkha.com/guncel/haksiad-in-davetiyle-6-ulkeden-is-adamlari-diyarbakir-da-211098

Mesajlarında Diyarbakır'daki iş insanlarının iyi ilişkiler kurmak ve sanayi-ticari alanındaki ilişkileri güçlendirmek ve geliştirmek amacıyla düzenlenen buluşma ve iş gezisi organizasyonundan ötürü teşekkürlerini ileten Mühendisler Topluluğu Derneği, diğer şehirlerdeki ilişkileri güçlendirmeyi amaçlayan tüm faaliyetlerde iş birliği yapmak istediklerini ifade etti.

Gösterilen misafirperverlikten dolayı dilek ve temennilerde bulunan EPİAD, katılımcı tüm dernek başkanları adına teşekkürlerini iletti.

TAİM adına Usame Avnioğlu ise bu halis buluşmaların devam etmesi, ilişkilerin güçlendirilmesi ve işbirliklerinin artarak devam etmesi için başka illerde de böyle programlar yapabilmek adına tüm imkanlarıyla birlikte olduklarının mesajını verdi. (İLKHA)