Davutoğlu: Hedefim Türkiye’nin yüzde 100’nün...

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden, "Hedefimiz Türkiye’nin yüzde 100’nün kalbine girmek" dedi.

Ekleme: 12.10.2022 07:19:07 / Güncelleme: 12.10.2022 07:19:07 / Güncel
Destek için 

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından, "Hedefimiz Türkiye’nin yüzde 100’nün kalbine girmek" başlıklı bir video yayımladı. Gençlerle bir araya gelen Davutoğlu, gündemle ilgili birçok konu hakkında açıklamada bulundu.

"Hiçbir şeyden korkmam ben Allah'tan başka ve millet kalbinde yerini kaybetmekten başka" diyen Davutoğlu, "Dedim ki buradaki bütün çarkları durduracaksınız. Tek bir rüşvet duymayacağım. Hazine açık bir şekilde zarara sokuldu. Bunun hesabını bir gün geldiğimde soracağım. Berat Albayrak'tan başka kimler var soracağım. Hepsi zihnimde. Bir tane Ahmet Davutoğlu caddesi, sokağı, binası, okulu görüyor musunuz var mı? Gelecek Partisini kuranların o milyar dolardan bir tanesine eli değmedi. Bunun için güveneceksiniz. Niye güveneceksiniz biliyor musunuz? Bu milletin hazinesinden benim ve yavrularımın buradan (boğaz) bir lokma geçmedi. Biz 6'lı masada sizlerin, gençliğin geleceği üzerine konuşuyoruz. Türkiye'de herkesin tam bir özgürlüğe sahip olması gerektiğini savunuyoruz. İşte siyaset budur." diye konuştu.

Davutoğlu, "Bu tarih bizim. İyisiyle, kötüsüyle bizim. Bu ülke bizim Türk'üyle, Kürt'üyle bizim. Dadaşıyla bizim, Tatar'ıyla, Boşnak'ıyla bizim. Türkiye bütün bu kimlikleriyle var olacak. Benden düşük bir profilli başbakan olmaz! İster Rus ister Amerikan uçağı hava sahası yol geçen hanı değil, vurulur." dedi.


Gelecek Partisi lideri, "Başbakanlığım döneminde Suriye'de tek bir Mehmetçik şehit düşmedi, tek bir Mehmetçik! Terörist insanlık düşmanıdır. FETÖ'ye karşı da net mücadele verdim, PKK'ya karşıda verdim. Bütün imkanlarımızla teröristlerin üzerine gittik." şeklinde konuştu.

Davutoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:

Yarın bir savcı bunu soruşturur Osman Öcalan'ı. Terörle işbirliği suçudur Osman Öcalan'ı televizyona çıkarmak.

Bu gençlerin yurtsuz kalmalarından sorumlu olan bu iktidar senin kadar kınıyorum, senin kadar bu iktidara karşıyım.

Kamuda net bir sloganımız var: Mülakat gidecek, liyakat gelecek.

Orta sınıfın yok olduğu bir toplumda demokrasi olmaz. Türkiye'de enflasyonun belini kıracağız. Bütçeyi gelir adaleti üzerine kuracağız. Temiz siyaset devrimi başlatacağız. Adalet kimsenin tekelinde olmayacak. Hiç kimse aynı anda dört maaş alamayacak. Benim hedefim Türkiye’nin yüzde 100’nün kalbine girmek.

Etiketler: