Van Umut Kervanı muhtaç ailelere gıda yardımında bulundu

Eylül ayında Van ve ilçelerinde ihtiyaç sahibi 248 aileye gıda yardımı ulaştıran Van Umut Kervanı, hayır sahiplerinden aldığı yardımlarla ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Ekleme: 11.10.2022 13:05:09 / Güncelleme: 11.10.2022 13:10:40 / Güncel / Van Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Kurulduğu günden bugüne zenginler ile ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü görevi görmeye devam eden Van Umut Kervanı, yurt içi ve yurt dışında yaptığı hayırlı hizmetlerle faaliyetlerine devam ediyor.

Yıl içinde yaptığı yardım kampanyaları ve kermeslerle elde ettikleri gelirleri bizzat tespitini yaptıkları ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Van Umut Kervanı, her zaman mazlum ve ihtiyaç sahiplerinin yanında yer alma misyonunu yerine getirmeyi sürdürüyor.

“Eylül ayında 248 aileye gıda yardımında bulunduk”

Yapılan yardım çalışmaları hakkında konuşan Van Umut Kervanı Yönetim Kurulu üyelerinden Cüneyt Adar, şunları söyledi:

"Van Umut Kervanı olarak eylül ayı içerisinde 248 ailemize gıda yardımında bulunduk. Ailelerimizin bir kısmını derneğimize davet ederek yardımları kendilerine takdim ettik. Yatalak, ihtiyaç sahibi ve derneğimize gelemeyen ailelerimize de kendi ellerimizle bizzat götürüp teslim ettik. Ailelerimizin hayırlı dualarını aldık. Bu hayra vesile olan bütün hayır sahiplerinden Allah razı olsun. Ayrıca 13-22 Ekim tarihleri arasında ihtiyaç sahibi aileler yararına bir kermesimiz olacak. Tüm hayırseverleri ve Van halkını kermesimize davet ediyoruz. Şimdiden Allah hepsinden razı olsun." (İLKHA)



Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar