On binlerce Filistinli siyonistlerin kuşatması altında!

Siyonist güçleri, işgal atlındaki Kudüs'te on binlerce Filistinlinin yaşadığı birkaç mahalleyi iki günden bu yana kuşatma altında tutuyor.

Ekleme: 10.10.2022 22:46:15 / Güncelleme: 10.10.2022 22:46:15 / Dünya
Destek için 

İşgalci polisi, 8 Ekim'de Kudüs'teki Şuafat Mülteci Kampı girişinde işgalci güçlerine ateş açarak bir polisin hayatını kaybetmesine yol açan saldırganı arama çalışmalarını sürdürüyor.

AA muhabirine konuşan görgü tanıklarının aktardığı bilgilere göre, işgal güçleri 8 Ekim gecesinden bu yana Şuafat Mülteci Kampı ve çevredeki bazı mahallelere giriş-çıkışları kapattı.

Siyonist güçlerinin cumartesi günü polislere ateş açan saldırganı yakalamak için geniş çaplı aramalarını sürdürdüğünü anlatan görgü tanıkları, Kudüs'te on binlerce Filistinlinin yaşadığı bazı mahallelere kimsenin giriş-çıkışına izin verilmediğini aktardı.

Görgü tanıkları, işgalci çete polisine arama çalışmalarında helikopterin de havadan destek verdiğini, iki gündür kuşatmanın sürdüğü bölgelerde bazı Filistinlilerin ise gözaltına alındığını söyledi.

Siyonist polisinin kuşatması altındaki mahallelerde bugün okulların açılmadığı ve eğitime ara vermek zorunda kalındığı ifade edildi.