Şanlıurfa'da firari durumda olan 2 hükümlü yakalandı

Şanlıurfa'da uyuşturucu veya uyarıcı madde satışı yapma veya sağlama suçundan 15 yıl 10 ay hapis cezası bulunan firari ile "kasten öldürme" suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Ekleme: 08.10.2022 11:35:15 / Güncelleme: 08.10.2022 11:35:15 / Güncel / Şanlıurfa Haberleri
Destek için 

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT dedektifleri tarafından ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satışı Yapma veya Sağlama’ suçundan uzun süredir aranan ve hakkında 15 yıl, 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ö.K. isimli şahıs uzun süren takip sonucu Haliliye ilçesinde yakalanmıştır." denildi.

Yapılan bir diğer açıklamada ise, "Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı JASAT dedektifleri ve Viranşehir İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından 'Kasten Öldürme' suçundan uzun süredir aranan ve hakkında 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.Z. isimli şahıs uzun süren takip sonucu Viranşehir ilçesinde yakalanmıştır." denildi.

Açıklamanın devamında her iki firari hükümlünün adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildikleri belirtildi. (İLKHA)